Προς το περιεχόμενο

LIFEVIEW LV6TBOXHD SET TOP DVB-T MPEG4 HD-(31.90 ευρω).

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρτάται αν έχεις τον BOXHD v1 (παλιό Mstar 7828) ή v2 (νέο Mstar 7818).

Ο 1 υποστηρίζει ανάλυση εξόδου έως 1080i ενώ ο 2 έως 1080p.

Το νεότερο λογισμικό για τον 1 είναι στο

ftp://ftp.fen.pl/sterowniki/LiveView%20-%20Not%20only%20TV/LV6TBOXHD/LV6TBOXHD%207828/LIFEVIEW-OSD-A-2011-12-07.ZIP

Για τον 2 στο

ftp://ftp.fen.pl/sterowniki/LiveView%20-%20Not%20only%20TV/LV6TBOXHD/LV6TBOXHD%20v2%207818/usb_upgrade_all_flash-2011-11-7.zip

Αν και πάλι έχεις πρόβλημα, άλλαξέ του container σε mkv με το mkvmerge. Δεν ξανακωδικοποιεί, μόνο container αλλάζει. Διαδικασία περίπου 3', μόλις!

Έγραψες και στο avclub.gr; :)

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά:

-Θέλεις ένα media player με DVBT για DIGEA:

http://www.skroutz.g...dia-HD560B.html

http://www.skroutz.g...l?keyphrase=ntr

-Θέλεις να δεις DIGEA : (και BONUS να μπορεις να δεις και καμιά ταινιούλα, χωρίς DTS και με άλλους συμβιβασμούς)

Παίρνεις τον LIFEVIEW με 32 ευρώ.

-Τα θέλεις ΟΛΑ και μελλοντική επεκτασιμότητα ?

Φτιάχνεις HTPC με πάνω απο 400 ευρώ..

Εγώ έχω καταλάβει τι λέω, εσύ μάλλον δεν ξέρω τι περιμένεις από ένα αποκωδικοποιητή των 30€ που έχει βασικές δυνατότητες media player. Εγώ θα τον κοίταζα για τα χαρακτηριστικά του ως αποκωδικοποιητή (κάνει TIME Shift?, κάνει προγραμματισμένες εγγραφές?, ανοίγει από standby όταν τον προγραμματίσεις να γράψει κάτι? κλπ)

Αν θέλεις κάτι όλα σε ένα θα πρέπει να πληρώσεις. Το DTS downmix δεν είναι αδυναμία του hardware απλώς είναι θέμα δικαιωμάτων και το κόστος αυτών.

Αλλιώς φτηνό αποκωδικοποιητή και ένα φτηνό media player:

http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/365e7469-571a-406f-b58f-36f2bc370195.aspx

Ρίξτε και μια ματιά στο AVCLUB.GR και στο AVSITE.gr έχουν πολλά reviews από DVB-T αποκωδικοποιητές.

Απλώς να μην παραπληροφορούμε τους άλλους. Οι δυνατότητες υπάρχουν αλλά πρέπει να τις εκμεταλλευτείς με διαφορετικούς τρόπους.

όσοι έχουν τον crypto χαίρονται αυτά που λέτε και με κάνα 40αρι ευρο που είχε παίξει από το crazy Sundays

αλλιώς 60 που ήταν η τιμή του.

Για όσους μπορούν να περιμένουν η crypto υποστηρίζει οτι θα βγάλει αντίστοιχο μοντέλο μέσα στον Απρίλιο.

Δημοσ.

Εξαρτάται αν έχεις τον BOXHD v1 (παλιό Mstar 7828) ή v2 (νέο Mstar 7818).

Ο 1 υποστηρίζει ανάλυση εξόδου έως 1080i ενώ ο 2 έως 1080p.

Το νεότερο λογισμικό για τον 1 είναι στο

ftp://ftp.fen.pl/ste...-2011-12-07.ZIP

Για τον 2 στο

ftp://ftp.fen.pl/ste...h-2011-11-7.zip

Αν και πάλι έχεις πρόβλημα, άλλαξέ του container σε mkv με το mkvmerge. Δεν ξανακωδικοποιεί, μόνο container αλλάζει. Διαδικασία περίπου 3', μόλις!

Έγραψες και στο avclub.gr; :)

Εάν δεν κάνω λάθος υπάρχει και νεότερο firmware:

ftp://ftp.fen.pl/sterowniki/LiveView%20-%20Not%20only%20TV/LV6TBOXHD/LV6TBOXHD%20v2%207818/

Δημοσ.

Εάν δεν κάνω λάθος υπάρχει και νεότερο firmware:

ftp://ftp.fen.pl/sterowniki/LiveView%20-%20Not%20only%20TV/LV6TBOXHD/LV6TBOXHD%20v2%207818/

To usb_upgrade_all_flash-2012-2-7.zip δεν έχει Ελληνικά. Είναι η έκδοση LV6-OSD-C-V2.0 και οι εκδόσεις C δεν έχουν Ελληνικά. Δοκιμασμένο και στην πράξη. :)

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά:

-Θέλεις ένα media player με DVBT για DIGEA:

http://www.skroutz.g...dia-HD560B.html

http://www.skroutz.g...l?keyphrase=ntr

-Θέλεις να δεις DIGEA : (και BONUS να μπορεις να δεις και καμιά ταινιούλα, χωρίς DTS και με άλλους συμβιβασμούς)

Παίρνεις τον LIFEVIEW με 32 ευρώ.

-Τα θέλεις ΟΛΑ και μελλοντική επεκτασιμότητα ?

Φτιάχνεις HTPC με πάνω απο 400 ευρώ..

Δηλαδη για να καταλαβω και εγω ο ασχετος.Ο συγκεκριμενος (lifeview) αποκωδικοποιει ολα της DIGEA και παιζει ολα τα format (kai MKV) με ελληνικους υποτιτλους εκτος DTS?

Δημοσ.

Δεν είναι media player. Οπότε φυσικά δεν παίζει όλα τα φορμάτ. Π.χ. δεν παίζει WMV...

Είναι δέκτης με δυνατότητες media player, δηλαδή παίζει πολλά από τα κυριότερα φορμάτ.

Τα περισσότερα φορμάτ παίζει ο Doop 100 του Πλαισίου.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας..

Έχω προμηθευτεί κι εγώ τον Lifeview πριν λίγες μέρες. Ωστόσο, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, όσον αφορά την αναπαραγωγή των καναλιών που υπάρχουν στο ψηφιακό μπουκέτο της ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, χωρίς να αντιμετωπίζω προβλήματα με τα υπόλοιπα κανάλια, τα 3 ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ, PRISMA, CINE/SPORT, ΒΟΥΛΗ, και μεταξύ αυτών και τα TV5 Euromonde και Euronews, μου μεταδίδονται χτυπημένα, με διακεκομμένες γραμμές, χωρίς, ωστόσο, να είχα κάποιο πρόβλημα, πριν τοποθετήσω τον αποκωδικοποιητή (έχω tv LG με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή mpeg-4).

Αντιμετωπίζει κανείς παρεμφερές πρόβλημα; Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει;

Κάποια λύση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα

Οι δεκτες DVB-T και mpeg4 ειναι τι ιδιο πραγμα παιδια ?

Ευχαριστω.

Όχι. Το MPEG-4 είναι προδιαγραφή συμπίεσης οπτικού σήματος ενώ το DVB-T είναι προτόκολλο μετάδοσης ψηφιακού σήματος. Ένας δέκτης DVB-T δε σημαίνει κατ' ανάγκη ότι μπορεί να αποκωδικοποιήσει σήμα MPEG-4.

Δημοσ.

Και επί της ουσίας θα πρέπει ο δέκτης DVB-T να υποστηρίζει οπωσδήποτε MPEG-4 και όχι μόνο MPEG-2 ή κάποια άλλη μορφή, αν θέλεις να δεις τα ελληνικά κανάλια

Δημοσ.

Όχι. Το MPEG-4 είναι προδιαγραφή συμπίεσης οπτικού σήματος ενώ το DVB-T είναι προτόκολλο μετάδοσης ψηφιακού σήματος. Ένας δέκτης DVB-T δε σημαίνει κατ' ανάγκη ότι μπορεί να αποκωδικοποιήσει σήμα MPEG-4.

Ευχαριστω πολυ.Αρα μια τηλεοραση για να λαβει το ψηφιακο σημα πρεπει να ειχει mpeg4 .Σωστα ??

Ολοι οι ενσωνατομενοι δεκτες σε mpeg4 ειναι με ιδιες δυνατοτητες ?

Το DVB-T δεν καταλαβα τι προσφερει..

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ.Αρα μια τηλεοραση για να λαβει το ψηφιακο σημα πρεπει να ειχει mpeg4 .Σωστα ??

Ολοι οι ενσωνατομενοι δεκτες σε mpeg4 ειναι με ιδιες δυνατοτητες ?

Το DVB-T δεν καταλαβα τι προσφερει..

Σου λενε οτι DVB-T είναι όλοι αλλά πρέπει να είναι και mpeg4. Λιγο δυσκολο στις μερες μας να μην ειναι αλλα παντα υπάρχουν επιτηδιοι. Οχι ολοι οι mpeg4 δεν εχουν ιδιες δυνατοτητες, πρεπει να ειναι και HD για να δεις ερτ HD ή αργοτερα παρόμοια κανάλια.

Δημοσ.

Σου λενε οτι DVB-T είναι όλοι αλλά πρέπει να είναι και mpeg4. Λιγο δυσκολο στις μερες μας να μην ειναι αλλα παντα υπάρχουν επιτηδιοι. Οχι ολοι οι mpeg4 δεν εχουν ιδιες δυνατοτητες, πρεπει να ειναι και HD για να δεις ερτ HD ή αργοτερα παρόμοια κανάλια.

Με άλλα λόγια, θες δέκτη DVB-T με Mpeg-4 και δυνατότητα HD....

Ευχαριστω.Αυτο προυποθετει και tv HD ή FullHD για αργοτερα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...