str1979 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μην λέμε ότι θέλουμε, DTS παίζει κανονικά άμα συνδεθεί σε ενισχυτή μέσω ψηφιακής εξόδου. Δεν κάνει DTS down mix. Αν θυμάμαι καλά οι Crystal Audio κάνουν… +1
talos_2002 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Ο τρέχον Crystal Audio (μοντέλο Micro-HD) δεν αποκωδικοποιεί DTS, ούτε καν AC3. Ο μόνος δέκτης που αποκωδικοποιούσε DTS ήταν ο Crypto 250, αλλά έχει σταματήσει η διάθεσή του από τον Δεκέμβριο.
kalidor Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Με λιγα λογια δεν υποστηριζει DTS αλλα παιζει ηχο 2καναλο ας πουμε..?? Η καθολου οταν το MKV αρχειο εχει DTS..???
panosss567 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 καθολου οταν το MKV αρχειο εχει DTS στην αναλογική έξοδο (RCA)
coyote2 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 αν το συνδέσεις με HDMI δε παίζει κανονικά στα ηχεία της τηλεόρασης? συγνώμη δεν έπιασα αυτό που είπες για τα RCA Οταν στέλνουμε τον ηχο με RCA σε εξωτερική πηγή?
drdedus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μην λέμε ότι θέλουμε, DTS παίζει κανονικά άμα συνδεθεί σε ενισχυτή μέσω ψηφιακής εξόδου. Δεν κάνει DTS down mix. Αν θυμάμαι καλά οι Crystal Audio κάνουν… Και σε αμάξι αν τον βάλεις πάει βόλτα.. τότε τι είναι .. 4χ4? το "μην λέμε ότι θέλουμε" άσε να το πω εγώ και όσοι κατάλαβαν τι λέμε γιατί εσύ μάλλον δεν κατάλαβες . Εσύ δηλαδή μας προτείνεις να δώσουμε 30 ευρο να αγοράσουμε τον δεκτη ..και άλλα 300 για αγορά ενισχυτή μετά για να έχουμε και αποκωδικοποίηση DTS ? η μας υπενθυμίζεις σε όσους έχουμε ενισχυτή οτι μπορούμε να τον συνδέσουμε? Οσο για τον crystal audio τον έχω και δεν.... Ευχαριστώ τον φίλο που πρότεινε τον crypto 250 θα κοιτάξω να τον βρω σε κανα στοκ για τι χρειάζομαι έναν.
argi73 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ έχω καταλάβει τι λέω, εσύ μάλλον δεν ξέρω τι περιμένεις από ένα αποκωδικοποιητή των 30€ που έχει βασικές δυνατότητες media player. Εγώ θα τον κοίταζα για τα χαρακτηριστικά του ως αποκωδικοποιητή (κάνει TIME Shift?, κάνει προγραμματισμένες εγγραφές?, ανοίγει από standby όταν τον προγραμματίσεις να γράψει κάτι? κλπ) Αν θέλεις κάτι όλα σε ένα θα πρέπει να πληρώσεις. Το DTS downmix δεν είναι αδυναμία του hardware απλώς είναι θέμα δικαιωμάτων και το κόστος αυτών. Αλλιώς φτηνό αποκωδικοποιητή και ένα φτηνό media player: http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/365e7469-571a-406f-b58f-36f2bc370195.aspx Ρίξτε και μια ματιά στο AVCLUB.GR και στο AVSITE.gr έχουν πολλά reviews από DVB-T αποκωδικοποιητές. Απλώς να μην παραπληροφορούμε τους άλλους. Οι δυνατότητες υπάρχουν αλλά πρέπει να τις εκμεταλλευτείς με διαφορετικούς τρόπους.
AzaZyL Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Τα πράγματα είναι απλά: -Θέλεις ένα media player με DVBT για DIGEA: http://www.skroutz.g...dia-HD560B.html http://www.skroutz.g...l?keyphrase=ntr -Θέλεις να δεις DIGEA : (και BONUS να μπορεις να δεις και καμιά ταινιούλα, χωρίς DTS και με άλλους συμβιβασμούς) Παίρνεις τον LIFEVIEW με 32 ευρώ. -Τα θέλεις ΟΛΑ και μελλοντική επεκτασιμότητα ? Φτιάχνεις HTPC με πάνω απο 400 ευρώ..
skoulas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Τα πράγματα είναι απλά: -Θέλεις ένα media player με DVBT για DIGEA: http://www.skroutz.g...dia-HD560B.html http://www.skroutz.g...l?keyphrase=ntr -Θέλεις να δεις DIGEA : (και BONUS να μπορεις να δεις και καμιά ταινιούλα, χωρίς DTS και με άλλους συμβιβασμούς) Παίρνεις τον LIFEVIEW με 32 ευρώ. -Τα θέλεις ΟΛΑ και μελλοντική επεκτασιμότητα ? Φτιάχνεις HTPC με πάνω απο 400 ευρώ.. Θα συμφωνησω 100%...... Ξεχασα να αναφερω οτι ο δεκτης δεν ειχε καλωδια συνδεσης με την τηλεοραση... (ουτε καν το scart...οποτε ουτε λογος για HDMI....) Κατι ακομα που με μπερδεψε ειναι οτι το κουτι εχει το σημα Full HD 1080 αλλα αναφερει 'Supports video output of 1080i' και οχι 1080p....Η τηλεοραση μου ειναι HD READY οποτε δεν εκατσα να ψαξω τι και πως.......
AzaZyL Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Θα συμφωνησω 100%...... Ξεχασα να αναφερω οτι ο δεκτης δεν ειχε καλωδια συνδεσης με την τηλεοραση... (ουτε καν το scart...οποτε ουτε λογος για HDMI....) Κατι ακομα που με μπερδεψε ειναι οτι το κουτι εχει το σημα Full HD 1080 αλλα αναφερει 'Supports video output of 1080i' και οχι 1080p....Η τηλεοραση μου ειναι HD READY οποτε δεν εκατσα να ψαξω τι και πως....... υποστηρίζει και 1080p 50hz Αποστολή από το Blade με τη χρήση Insomnia App
lagman Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω ότι δεν αξίζει, θα βγάλουν ποιο καινούργια μοντέλα κάποια στιγμή με τηλεχειριστήριο για όλες τις συσκευές (ένα χειριστήριο για όλα) και θα κάνουν dts downmix.
AzaZyL Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω ότι δεν αξίζει, θα βγάλουν ποιο καινούργια μοντέλα κάποια στιγμή με τηλεχειριστήριο για όλες τις συσκευές (ένα χειριστήριο για όλα) και θα κάνουν dts downmix. Εάν μετά το προ-προηγούμενο ποστ μου, εσύ έβγαλες αυτό το συμπέρασμα, πραγματικά ΚΑΚΩΣ κάθομαι και γράφω σε αυτό το forum...
tolisargy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Εγώ το έχω καιρό το μηχάνημα. Καλουτσικο είναι. Για καποιους φίλους που είπαν ότι βλέπουν αρχεία avi, δεν τους κάνει σπασίματα η εικόνα; Σε εμενα στα avi κανει σπασιματα μόνο mkv και mp4 παίζει σωστά.
skoulas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Εγώ το έχω καιρό το μηχάνημα. Καλουτσικο είναι. Για καποιους φίλους που είπαν ότι βλέπουν αρχεία avi, δεν τους κάνει σπασίματα η εικόνα; Σε εμενα στα avi κανει σπασιματα μόνο mkv και mp4 παίζει σωστά. Οι ταινιες που βλεπω ειναι μονο avi και δεν ειχα ποτε προβλημα...720p γιατι τα 1080p ειναι συνηθως dts και δεν εχω ηχο...θα σου ελεγα να αλλαξεις τον σκληρο ή το flashακι απο το οποιο τα παιζεις αλλα μιας και στο κανει μονο στα avi δεν ξερω τι μπορει να φταιει...
tolisargy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Εχω δοκιμασει με 3-4 διαφορετικα φλασακια και παντα στα avi ετσι παιζει αρα δεν φταιει αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα