Προς το περιεχόμενο

LIFEVIEW LV6TBOXHD SET TOP DVB-T MPEG4 HD-(31.90 ευρω).

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλλιπε παιζει ολα τα format για ταινιες..??

Εαν σε ικανοποιησε εσενα σε αυτο τιν τομεα αξιζει να το αγορασω για να τις βλεπω απο τον εξωτερικο σκληρο μου και να το συνδεσω με HDMI καλωδιο στην τηλεοραση..

Φιλλιπε καλησπερα...παιζει ολα τα format..??

Εαν σε ικανοποιησε για ταινιες σκεφτομαι να το αγορασω για να συνδεσω τον εξωτερικο σκληρο μου και με HDMI στην τηλεοραση...τι λες...???

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγορασα τον δεκτη πριν απο κανενα μηνα που ηταν παλι σε προσφορα στο e-shop στην ιδια τιμη... κυριως τον ηθελα για αποκωδικοποιητη και αν εβγαινε καλος να εβλεπα και καμια ταινιουλα...Για εμενα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ για τα λεφτα του...αρκετα "πλαστικος" αλλα καλης ποιοτητας με αρκετα καλο χειριστηριο (δε φαινεται να ειναι απο αυτα που με την πρωτη τουμπα πανε για πεταμα,ουτε τα πληκτρα ειναι "ψευτια")...οσο για δεκτης λειτουργει αψογα με Ελληνικο μενου,ελαχιστα αργη αναζητηση (π.χ εκει που ο ενσωματωμενος κανει το scan σε 2 λεπτα αυτος το κανει σε 2,5...) ευκολη διαταξη των καναλιων στη σειρα που θελεις...Τωρα ως media player...ξανα για εμενα ΑΨΟΓΟΣ...avi με ενσωματωμενους,avi με χωριστους υποτιτλους τα παιζει 10000%...τα mkv DTS δεν παιζει τον ηχο σιγουρα 10000%...αυτα εχω δοκιμασει αυτα σας λεω...εννοειται φωτογραφιες,τραγουδια με ευκολο menu για να επιλεξεις...

Δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα post αλλα πιστευω οτι οι πληροφοριες που σας παρεχω θα ειναι χρησιμες (πανω κατω πιστευω οτι αυτες τις ερωτησεις θα εχετε...)

edit:ξεχασα την εγγραφη προγραμματων την οποια δεν εχω δοκιμασει ακομα...

Για δέκτης digea είναι καλός αλλά έχει βασικές ελλείψεις που για μένα ήταν πολύ σημαντικές με αποτέλεσμα να τον χαρίσω για να μην τον βλέπω μπροστά μου - το σημαντικότερο είναι ότι δεν αλλάζει την σειρά των καναλιών και σου τα δείχνει μόνο όπως τα βρίσκει....

Για να βλέπεις mkv και τέτοια είνα επίσης άχρηστο διότι τα περισσότερα δεν τα παίζει και το interface για να πας να τα βρεις και να τα παίξεις είναι από τραγικό έως απαράδεκτο...

Αυτά....

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ή εγω εχω αλλο δεκτη ή εσυ φιλε μου ειχες παρει αλλο....θα μας περασουν για "παραφρονες" με το να λεμε τοσο αντιφατικα πραγματα....

Δημοσ.

Φιλλιπε καλησπερα...παιζει ολα τα format..??

Εαν σε ικανοποιησε για ταινιες σκεφτομαι να το αγορασω για να συνδεσω τον εξωτερικο σκληρο μου και με HDMI στην τηλεοραση...τι λες...???

Κοιταξε...

Δεν ειχα ποτέ ,κανενα προβλημα , με οποιοδηποτε avi κ mkv προσπαθησα να παιξω...

Παρ ολα αυτα δεν μου χει παιξει μεχρι στιγμής ούτε ενα wmv αρχειο (δεν το υποστηριζει...)

Γενικοτερα , οτι "κατεβαινει"wink.gif , αναπαράγεται χωρίς προβλημα !!rolleyes.gif

Υ.Γ .Να προσθεσω οτι οταν το πηρα , το αναβαθμισα για να βλεπει ΟΛΑ τα καναλια DIGEA

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

Έχουμε πληροφορίες για τoν RWT DTV-461T σε σχέση με τον LV6TBOXHD ή τον Crypto ReDi 210A MP που σκέφτομαι να αγοράσω ;;

Απο τους τρείς ποίον θα προτείνατε ;;

Γίνεται να χρησιμοποιώ και την HDMI(στην τηλεόραση) και την SCART(στο dvd-recorder) θύρα του LV6TBOXHD ταυτόχρονα και να δίνει εικόνα και στα δύο ;;

Νά ρωτήσω εάν συνδέσω έναν 2,5άρι δίσκο του 1tb (usb3) στον LV6TBOXHD λέτε να τον αναγνωρίσει ;;

Ευχαριστώ φίλε papayios για την απάντηση σου.

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχουμε πληροφορίες για τoν RWT DTV-461T σε σχέση με τον LV6TBOXHD ή τον Crypto ReDi 210A MP που σκέφτομαι να αγοράσω ;;

Απο τους τρείς ποίον θα προτείνατε ;;

Γίνεται να χρησιμοποιώ και την HDMI(στην τηλεόραση) και την SCART(στο dvd-recorder) θύρα του LV6TBOXHD ταυτόχρονα και να δίνει εικόνα και στα δύο ;;

Νά ρωτήσω εάν συνδέσω έναν 2,5άρι δίσκο του 1tb (usb3) στον LV6TBOXHD λέτε να τον αναγνωρίσει ;;

Αν θελεις και Μedia player παιρνεις LV6TBOXHD . Το δισκο θα τον δει κανονικα .....εκτος αν εχει υπερβολικα μεγαλο καλωδιο η ειναι ανω του μεσου ορου ενεργοβορος . Το οριο δεν το δινει η χωριτικοτητα η ο τυπος του δισκου αλλα το ποσο ρευμα τραβαει . Αν ηταν με εξωτερικη τροφοδοσια θα τον επαιζε 100% .

Δημοσ.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ή εγω εχω αλλο δεκτη ή εσυ φιλε μου ειχες παρει αλλο....θα μας περασουν για "παραφρονες" με το να λεμε τοσο αντιφατικα πραγματα....

Απλά εσύ είσαι πιο εύκολος πελάτης... εγώ είμαι πιο απαιτητικός... Σπίτι έχω δύο Media Centers με XBMC που παίζουν τα πάντα (DTS, DTS-MA, BD-RIPS, 3D SBS και FLAC, OGG κ.λ.π.) και έχω κατεβασμένο και το ανάλογο υλικό. Το μόνο που έχω σε SD είναι σειρές... Αυτό το πλαστικό κουτί με τις χαμηλές δυνατότητες και το απαίσιο interface για μένα απλά δεν έκανε την δουλειά που ήθελα...

Δημοσ.

Απλά εσύ είσαι πιο εύκολος πελάτης... εγώ είμαι πιο απαιτητικός... Σπίτι έχω δύο Media Centers με XBMC που παίζουν τα πάντα (DTS' date=' DTS-MA, BD-RIPS, 3D SBS και FLAC, OGG κ.λ.π.) και έχω κατεβασμένο και το ανάλογο υλικό. Το μόνο που έχω σε SD είναι σειρές... Αυτό το πλαστικό κουτί με τις χαμηλές δυνατότητες και το απαίσιο interface για μένα απλά δεν έκανε την δουλειά που ήθελα...[/quote']

Συγκρίνεις HTPC των 350 ευρώ ελάχιστο, με μηχάνημα αποκοδικοποιητη DIGÊA των 32 ευρώ!

Αποστολή από το Blade με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Τι λες τώραααα... ούτε στο μαντείο των Δελφών που ρώτησα δεν τα ξέρανε αυτά... Περίεργο...

Από την άλλη πάλι είναι τόσο απλό... απορώ πως δεν το σκέφτηκα μόνος μου.... αααααααααργκχ... :mrgreen: :fear:

Ευχαριστώ πάντως... όταν πάω στην πεθερά μου (που της το χάρισα) θα το δοκιμάσω

Με υιοθετείς για ..... πεθερά? B)

Δημοσ.

Xaxaxaxa... :cry: :cry: :cry:

με τετοια δωρα ειναι οταν πηγαινεις επισκεψψη και κατευθεια στην ΤV...(για να δω πως δουλευει..πεθερουλα)..

σορρυ για το οff topic :devil:

Tελικα να το παραγγειλω το μηχανημα..???

Δημοσ.

Τι συζητάτε δεν εχω καταλάβει

αφού το λέει ο φίλος στην πρώτη σελίδα "ΔΕΝ παίζει ήχο DTS"

όπως και τα περισσότερα της αγοράς ...που σημαίνει ότι ΜΟΝΟ για τόλμη και γοητεία κάνει.

Για τα λεφτά του είναι μια χαρά ..άλλα ξεχνάμε της ΗD ταινίες γιατί το περισσότερα αρχεία ΜΚV που κυκλοφορούν έχουν ήχο dts

Το ζητούμενο είναι ποιο αντίστοιχο μηχάνημα σε μια λογική τιμή παίζει και τα DTS

Δημοσ.

Με υιοθετείς για ..... πεθερά? B)

Είσαι με τα καλά σου άνθρωπέ μου; Έχεις δει ποτέ κανέναν που να μην του φτάνει μία πεθερά και να ψάχνει και για δεύτερη;;;; :mrgreen: :rolleyes:

Συγκρίνεις HTPC των 350 ευρώ ελάχιστο, με μηχάνημα αποκοδικοποιητη DIGÊA των 32 ευρώ!

Αποστολή από το Blade με τη χρήση Insomnia App

Σε ποιο σημείο ακριβώς εσύ κατάλαβες ότι εγώ κάνω κάποια - έστω και την παραμικρή - σύγκριση;;; :fear:

Δημοσ.

όπως και τα περισσότερα της αγοράς ...που σημαίνει ότι ΜΟΝΟ για τόλμη και γοητεία κάνει.

Για τα λεφτά του είναι μια χαρά ..άλλα ξεχνάμε της ΗD ταινίες γιατί το περισσότερα αρχεία ΜΚV που κυκλοφορούν έχουν ήχο dts

Το ζητούμενο είναι ποιο αντίστοιχο μηχάνημα σε μια λογική τιμή παίζει και τα DTS

Τοτε λοιπον ποιο ειναι το πιο προσιτο μηχανημα με χαμηλη τιμη..??? :shifty: :shifty:

Δημοσ.

Μην λέμε ότι θέλουμε, DTS παίζει κανονικά άμα συνδεθεί σε ενισχυτή μέσω ψηφιακής εξόδου. Δεν κάνει DTS down mix. Αν θυμάμαι καλά οι Crystal Audio κάνουν…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...