koutoukos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 γεια σασ παιδια.θελω να συνδεσω την τιβι μου και το πισι μου με ενα accespoint router.δηλαδη θελω να πιανω το δυκτιο του αδερφου μου απο το διπλα σπιτι και να το μοιραζω σε τιβι πισι και αποκωδικοποιητη.εχει κανεισ καμια λυση να μου προτεινει?
Solar_Fields Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Θα χρειαστεις ενα AP για να λαμβανει το σημα απο το δικτυο του αδερφου σου. Οχι usb AP, αλλα απο τα αλλα με ethernet θυρα. Και στη συνεχεια ενα 4πλο η μεγαλυτερο hub στο οποιο θα συνδεσεις το AP και τις συσκευες σου. Δεν γνωριζω αν υπαρχει συσκευη με χαμηλο κοστος που να κανει και τις 2 δουλειες ταυτοχρονα (ληψη δικτυου wifi και προωθηση του σε 3 συσκευες μεσω ethernet θυρων).
leros2004 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Αν βγάλεις άκρη με το τί πρέπει να αγοράσεις, ενημέρωσε μας Με ενδιαφέρει και μένα κάτι τέτοιο
koutoukos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 δλδ δεν έχεις κάτι να μου πρωτινεις να πάρω μια ιδέα;
Atmos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Αν βολεύεσαι με το να πιάνεις το δίκτυο του αδερφού σου ασύρματα και να το διαμοιράζεις στο δικό σου σπίτι ασύρματα μπορείς να το κάνεις με ένα wireless repeater/bridge. Επειδή ήθελα να το κάνω αυτό στο δικό μου σπίτι για να έχω δίκτυο 2 ορόφους κάτω τελικά το κατάφερα με ένα Netgear WG602v4 και custom firmware από εδώ. Τώρα για πιο συγκεκριμένα δες και το αντίστοιχο thread που είχα δημιουργήσει αν θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα