Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σασ παιδια.θελω να συνδεσω την τιβι μου και το πισι μου με ενα accespoint router.δηλαδη θελω να πιανω το δυκτιο του αδερφου μου απο το διπλα σπιτι και να το μοιραζω σε τιβι πισι και αποκωδικοποιητη.εχει κανεισ καμια λυση να μου προτεινει?

Δημοσ.

Θα χρειαστεις ενα AP για να λαμβανει το σημα απο το δικτυο του αδερφου σου. Οχι usb AP, αλλα απο τα αλλα με ethernet θυρα.

Και στη συνεχεια ενα 4πλο η μεγαλυτερο hub στο οποιο θα συνδεσεις το AP και τις συσκευες σου.

Δεν γνωριζω αν υπαρχει συσκευη με χαμηλο κοστος που να κανει και τις 2 δουλειες ταυτοχρονα (ληψη δικτυου wifi και προωθηση του σε 3 συσκευες μεσω ethernet θυρων).

Δημοσ.

Αν βολεύεσαι με το να πιάνεις το δίκτυο του αδερφού σου ασύρματα και να το διαμοιράζεις στο δικό σου σπίτι ασύρματα μπορείς να το κάνεις με ένα wireless repeater/bridge. Επειδή ήθελα να το κάνω αυτό στο δικό μου σπίτι για να έχω δίκτυο 2 ορόφους κάτω τελικά το κατάφερα με ένα Netgear WG602v4 και custom firmware από εδώ.

Τώρα για πιο συγκεκριμένα δες και το αντίστοιχο thread που είχα δημιουργήσει αν θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...