Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα!

αγόρασα προχτές το xperia neo v.

προσπαθώ να συνδεθώ με το router του σπιτιού με wifi αλλά μου δίνει περιορισμένη συνδεσιμότητα, παρόλο που το σήμα είναι εξαιρετικό!

στο ίδιο router είναι συνδεδεμένο και to pc μου, ενσύρματα όμως!

το router δεν το έχω πειράξει καθόλου. έχω κάνει μόνο forward κάποια ports για emule και utorrent!

γνωρίζει κάποιος τί μπορεί να φταίει; μπορώ να δώσω σταθερή ip και να ρυθμίσω default gateaway, dns servers κλπ με κάποιο τρόπο για την συγκεκριμμένη σύνδεση;

ευχαριστώ εκ των προταίρων!

Δημοσ.

ip address, gateway kai dns περνει κατα την συνδεση ?

για ριξε μια ματια στον dhcp του wifi. μοιράζει κανονικα ?

Δημοσ.

κανονικά παίρνει ναι! την ίδια βέβαια κάθε φορά, αλλά κανονικά! και ο dhcp είναι enabled!

χτές σε μια καφετέρια πάντως κανονικότατα συνδέθηκα!

και ένα άλλο laptop που έχουμε σπίτι, μια χαρά συνδέεται ασύρματα!

επιχυνάπτω και κάποιες φωτογραφίες με τις ρυθμίσεις του router μήπως και καταλήξουμε κάπου...

ευχαριστώ και πάλι!

post-175625-0-85916800-1329733821_thumb.jpg

post-175625-0-22910700-1329733832_thumb.jpg

post-175625-0-06341100-1329733841_thumb.jpg

Δημοσ.

τίποτα δυστυχώς άρη... το άλλαξα από malaysia σε greece, δοκίμασα και κάποια κανάλια (μαζί και το auto), αλλά δεν είχε αποτέλεσμα...

κάποια άλλη ιδέα;

ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

γιατι κατι μου λεει οτι μπορει να μην ειναι απο την πλευρα του ρουτερ το προβλημα και να ειναι απο την μερια του τηλεφωνου!!!

λοιπον κανε τα παρακατω

- προσπαθησε να συνδεσεις το κινητο σε αλλο ασυρματο. να δεις οτι λειτουργει και οτι το κανεις σωστα.

- το ασυρματο δικτυο σου εχει ασφαλεια ? εαν ναι, βγαλτη και αφησε το να εκπεμπει free και προσπαθησε να συνδεθεις στο free, μπας και φταιει κατι σχετικα με ασφαλεια του ασυρματου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...