Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικα καλημερα..εχω μια απορια..στο msconfig στα win7 στο επιλογη υπολογιστη..στην επιλογη για προχωρημενους εχει επιλογες..αριθμος επεξεργαστων μεγιστη μνημη κλπ κλπ..αλλα δεν ειναι τικαρισμενα..πρεπει να τα ενεργοποιησω η πρεπει να ειναι ετσι?

Δημοσ.

βασικα καλημερα..εχω μια απορια..στο msconfig στα win7 στο επιλογη υπολογιστη..στην επιλογη για προχωρημενους εχει επιλογες..αριθμος επεξεργαστων μεγιστη μνημη κλπ κλπ..αλλα δεν ειναι τικαρισμενα..πρεπει να τα ενεργοποιησω η πρεπει να ειναι ετσι?

Το ίδιο και σε μένα είναι

http://www.sevenforums.com/performance-maintenance/27404-msconfig-question.html

http://www.sevenforums.com/performance-maintenance/29382-boot-advanced-option-maximum-memory.html

διάβασε !! :rolleyes:

post-151794-0-28507800-1329627953_thumb.jpg

Δημοσ.

Είναι για debbuging. Σε περίπτωση δηλαδή που έχεις πρόβλημα με το σύστημα και θέλεις να δεις αν φταίει η cpu ή η μνήμη ή κάτι άλλο.

Και εδώ ισχύει ο 1ος χρυσός κανόνας, "αν δεν ξέρουμε τι είναι δεν το πειράζουμε" και ο 2ος χρυσός κανόνας, "αν είναι σε καρτέλα για προχωρημένους και δεν είμαστε προχωρημένοι το αφήνουμε όπως είναι".

Δημοσ.

Είναι για debbuging. Σε περίπτωση δηλαδή που έχεις πρόβλημα με το σύστημα και θέλεις να δεις αν φταίει η cpu ή η μνήμη ή κάτι άλλο.

Και εδώ ισχύει ο 1ος χρυσός κανόνας, "αν δεν ξέρουμε τι είναι δεν το πειράζουμε" και ο 2ος χρυσός κανόνας, "αν είναι σε καρτέλα για προχωρημένους και δεν είμαστε προχωρημένοι το αφήνουμε όπως είναι".

Αυτο κανω κι εγω !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

εγω νομιζω οτι απλα κανεις ενεργους τους εξτρα πυρηνες κατα το boot και το εχω κανει οπως και εχω αφαιρεσει το windows logo,μνημη δεν πειραξα

δεν εχω δει καμια διαφορα εκτος απο το no but gui που νομιζω σου κερδιζει λιγα sec κατα το boot

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...