Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια επειδη φοβαμαι να ψαξω για ssd γιατι δεν εχω ιδεα ποιοι ειναι καλοι..μπορει να μου προτεινει καποιος εναν αξιοπιστο και οσο πιο φθηνο γινεται? μονο το λειτουργικο θελω να εχω μεσα (win7 x64) και κατι προγραμματακια...

Δημοσ.

παιδια επειδη φοβαμαι να ψαξω για ssd γιατι δεν εχω ιδεα ποιοι ειναι καλοι..μπορει να μου προτεινει καποιος εναν αξιοπιστο και οσο πιο φθηνο γινεται? μονο το λειτουργικο θελω να εχω μεσα (win7 x64) και κατι προγραμματακια...

το λειτουργικο σου μονο θα δεσμευσει γυρω στα 18g + αυτα τα προγραμματακια που

θελεις να εγκαταστησεις,υπολογισε μονος σου.

σου προτεινω αυτον . αλλα η γνωμη μου ειναι να μαζεψεις κανενα €, για να αγoρασεις τον ιδιο στα 128g.

ποια μητρικη εχεις;

Δημοσ.

Συμφωνώ. Καλύτερα να πας σε 128GB να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Άλλωστε καλό είναι να μην έχεις τον SSD γεμάτο αλλά να υπάρχει ένας εύλογος κενός χώρος.

Δημοσ.

Εφοσον θελεις οσο γινεται πιο φθηνα,παρε εναν 60αρη προς το παρον.Εγω εχω Windows 7 και 36GB ελευθερα,ανετα εγκαθιστω και 5 games και παιζω χαλαρα.(Συν ολα τα προγραμματα που χρησιμοποιω.)

Οσο για μαρκα,ολοι οι τελευταιοι ssd δισκοι νεας γενιας ειναι περιπου το ιδιο αξιοπιστοι και γρηγοροι.

Δημοσ.

Εφοσον θελεις οσο γινεται πιο φθηνα,παρε εναν 60αρη προς το παρον.Εγω εχω Windows 7 και 36GB ελευθερα,ανετα εγκαθιστω και 5 games και παιζω χαλαρα.(Συν ολα τα προγραμματα που χρησιμοποιω.)

Οσο για μαρκα,ολοι οι τελευταιοι ssd δισκοι νεας γενιας ειναι περιπου το ιδιο αξιοπιστοι και γρηγοροι.

φανταζομαι εννοεις 5 παιχνιδια οπως το zuma, pac-man κλπ. :P

γιατι αν πεις να εγκαταστησεις καινουργιους-προσφατους τιτλους,

ουτε 160g δεν σου φτανουν. και οχι για 60 που λεμε τωρα εμεις.

Δημοσ.

Αν δεν παίζεις παιχνίδια ο 60άρης φτάνει πάντως. Εγώ τα 60GB του c στον (συμβατικό μου) δίσκο, δεν τα έχω γεμίσει ποτέ.

Δημοσ.

Αν δεν παίζεις παιχνίδια ο 60άρης φτάνει πάντως. Εγώ τα 60GB του c στον (συμβατικό μου) δίσκο, δεν τα έχω γεμίσει ποτέ.

ή μπορει να τα τρεχει απο καποιον συμβατικο σκληρο,που φανταζομαι οτι θα του περισεψει μετα απο την αγορα ssd.

Δημοσ.

παιδια πρωτα ευχαριστω για τις απαντησεις σας..οπως ειπα θελω να εχω μονο το λειτουργικο που πιανει 20gb και μαζι με τα προγραμματα που χειριζομαι παει στα 25gb περιπου το πολυ!! παιχνιδια παιζω μονο αν βγει κανενα καλο 1st person η κανενα με racing...και οταν το παιξω μετα το διαγραφω απο μεσα...και εκτος απο αυτο..παιχνιδια μουσικη εικονες βιντεο εγγραφα κτλ κτλ..θα τα βαλω σε εναν western digital 500αρη που εχω...με λιγα λογια δεν χρειαζομαι πολλα gb..γιαυτο ειπα οτι θελω εναν αξιοπιστο και οσο με πιο λιγα χρηματα γινεται..

Δημοσ.

καταλαβες και ο ιδιος οτι, ολοι σου προτειναμε να αγορασεις αυτον που εχει ο καθενας μας.

συμπερασμα; ολοι ειμαστε ευχαριστημενοι απο τις αγορες μας.

και οπως θα 'λεγε ο Γιουρι Γκελερ, stage is yours!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...