VagosM Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Για σας θέλω να περάσω το eclipse για να γράφω σε java αλλά μου εμφανίζει αυτό το μύνημα. και τί αλλό πρέπει να κάνω για να κάνω μια εφαρμογή android. Ευχαρηστώ..
Candlemass Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Η εικόνα σου δεν φαίνεται, αλλά η διαδικασία είναι η εξής : 1) Κατεβάζεις και εγκαθιστάς το τελευταίο JDK 2) Κατεβάζεις και αποσυμπιέζεις το Eclipse σε κάποιο φάκελο 3) Κατεβάζεις και αποσυμπιέζεις το Android SDK στον φάκελο του Eclipse 4) Τρέχεις το Eclipse, πατάς help > Install new software και βάζεις το url των Android Development Tools (ADT) - https://dl-ssl.google.com/android/eclipse/ 5) Κάνεις τα updates που θέλει και μετά το restart πας window > preferences και δηλώνεις το φάκελο που έχεις αποσυμπιέσει το android sdk 6) Τρέχεις τον Android SDK Manager και αφού κάνει fetch τα headers, επιλέγεις τα αντίστοιχα πακέτα για τα APIs, tools κλπ που σε ενδιαφέρουν 7) Περιμένεις μέχρι να κατέβουν και να εγκατασταθούν 8) Μετά από τον Virtual Device Manager φτιάχνεις εικονικές android συσκευές που θα τρέχουν τον κώδικα που γράφεις
VagosM Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) μου βγάζει error Failed to load the JNI shared library c/..../jvm.dll Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2012 από VagosM
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 http://imageshack.us...34/73063643.png 1) Κατεβάζεις και εγκαθιστάς το τελευταίο JDK
VagosM Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 πέρασα το JDK αλλά μου βγάζει error Failed to load the JNI shared library c/..../jvm.dll
Candlemass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ναι γιατί πιθανότατα υπάρχει λάθος στη δήλωση της Java VM στο PATH. Τώρα είναι δηλωμένη στο C:\Users\Βάγγος\Desktop\eclipse\jre\bin\javaw.exe απ' ότι βλέπω, εκεί εγκατέστησες το JDK; Επειδή συνήθως εγκαθιστάται στο C:\Program Files\Java\jre\bin\ (ή C:\Program Files (x86)\Java\jre\bin\ για 32μπιτο JDK σε 64μπιτα συστήματα). Δες που την έχεις εγκαταστήσει και άλλαξε αντίστοιχα το PATH (Computer > Properties > Advanced System Settings > Environmental Variables > System Variables > PATH : πρέπει να περιέχει το path στο javaw.exe) Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί με μια σωστή εγκατάσταση του JDK όλα αυτά γίνονται αυτόματα... Επίσης τι συνδυασμό JDK / Eclipse χρησιμοποιείς (32bit / 32bit , 32bit / 64bit , ...); Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2012 από Candlemass
Candlemass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ε γι' αυτό σου κάνει κόλπα. Εφόσον έχεις βάλει 32μπιτη java, χρησιμοποίησε το 32μπιτο eclipse.
theomalegan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Από ότι θυμάμαι και εγώ είχα πρόβλημα με τα μονοπάτια θα πρέπει να έχεις τα path variable δηλωμένα σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα