VasPolys Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Φτιαχνω αυτη την εποχη ενα καλο PC ενος φιλου. Hardware Asus P9X79 Pro i7 3820 Saphire HD6990 Corsair Venegance 16gb quad ch 1600mhz Crucial M4 128gb InWin Glacier 900w H100 Εφτασαν χτες με το καλο ολα τα πραγματα επειδη τα αγορασαμε απο διαφορετικα καταστηματα και σημερα πηγα να το ανοιξω για να περασω windows αλλα δεν ποσταρε καν και στα usb δεν υπαρχει ιχνος ρευματος.Να σας πω αυτα που δοκιμασα τωρα. Δοκιμασα μια μια τις μνημες Εβαλα αλλες μνημες kingston HyperX 1600mhz Εβγαλα την μητρικη απο το κουτι μηπως ειχαμε καποιο βραχυκυκλωμα Αποσυνδεσα τα παντα απο πανω εκτος απο τα απαραιτητα για να ξεκινησει Δοκιμασα τις μνημες τις corsair στο δικο μου και δουλευουν μια χαρα το ιδιο και ο ssd και τελος εβγαλα την μπαταρια απο την μητρικη Αυτα που δεν εχω κανει ακομα ειναι να δοκιμασω την καρτα γραφικων σε αλλο PC να δω αν δουλευει το οποιο θα το κανω σε δυο ωρες.Το προβλημα μου ειναι οτι η συγκεκριμενη μητρικη εχει ενα κουμπι το MemOk! το οποιο καλιμπραρει τις μνημες σε περιπτωση ασυμβατοτητας (αλλαζει τα timings) το manual λεει οτι εαν υπαρχει ασυμβατοτητα τοτε το led μενει ανοιχτο συνεχεια το οποιο και μενει οποια μνημη και να του βαλω.Αλλα το προβλημα μου ειναι τα usb που δεν εχουν ρευμα... Τελικα τι απο τα δυο ειναι μητρικη ή επεξεργαστης?!?
MINDER Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Εχεις συνδεσει καποιο ανεμιστηρα εστω και απο το κουτι εκει που λεει cpu fan ; Εαν οχι υπαρχει και αυτη η πιθανοτητα να τσεκαρει εαν δουλευει σε καποιες στροφες το ανεμιστηρακι της cpu και επειδη δεν βλεπει ανεμιστηρα εκει να μην μπουταρει. Αν ειναι αυτο απλα οταν μπεις στο bios μετα απενεργοποιεις να μην το τσεκαρει. Κανε ενα τσεκαρισμα και με μια κανονικη ψυκτρα να δεις εαν παρει μπροστα.
VasPolys Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Στο cpu fan εχω το καλωδιο που δειχνει τις στροφες τις αντλιας.Αλλα δοκιμασα και εναν ανεμηστηρα μηπως ηταν αυτο αλλα παλι τιποτα.Αναβουν ολα αλλα δεν ποσταρει και στα usb καθολου ρευμα.Η καρτα ειναι οκ την δοκιμασα και παιζει μια χαρα!
RcManiac Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δοκίμασε διαφορετικό τροφοδοτικο αν έχεις και μνήμες . Αν είναι μητρική θα πρέπει να βρεις άλλη για να δοκιμασεις τον επεξεργαστή και το αντίστροφο
MINDER Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Πρεπει να τσεκαρεις ολα τα μερη του υπολογιστη. Εγω το πρωτο που θα τσεκαρα οπως τα περιγραφεις ειναι το τροφοδοτικο. Βαλε ενα αλλο και δοκιμασε να δεις εαν λειτουργησει. Αν ειναι οκ και αυτο μενει μητρικη και επεξεργαστης.
VasPolys Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μνημες δοκιμασα δεν αλλαξε κατι.Το τροφοδοτικο θεωρω οτι δεν εχει προβλημα αλλα θα το δοκιμασω να δω τι θα κανει και αυτο.Για να εχω το κεφαλι μου ησυχο και επειδη δεν εχω καποιον που να εχει S2011 για να κανω δοκιμες θα επιστρεψω και τα δυο και μητρικη και επεξεργαστη. Οι μνημες, ssd, καρτα γραφικων ειναι οκ. Θα δοκιμασω το τροφοδοτικο αργοτερα να δω αν λειτουργει σωστα και αν λειτουργει και αυτο σωστα τοτε μενουν τα δυο που δεν μπορω να τεσταρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα