Προς το περιεχόμενο

Αγορα ups !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι δεν το ανοιγεις να δεις μπας και ειναι με pin και απλα να το βγαλεις?

Λογικά θα χάσω την εγγύηση αλλά και να το έκανα βαράει alarm όπως διάβασα σε φορουμ.

Δημοσ.

Το EATON το αγόρασα σήμερα απο multirama Ρόδου έναντι 49ευρώ απο 129ευρώ αφού τα είχε σε προσφορά. Με 600αρι τροφοδοτικο, c2d8400 και 6970 (μερικά απο τα parts Μου) έχει output load 30% se idle. Φαίνεται γομαρι και οτι αντέχει γενικά, δύσκολα να σου πω με σιγουρια παραπάνω καθώς το αγορασα σήμερα. Το μόνο σπαστικό είναι οτι ο ανεμιστήρας του δουλεύει 24/7 και ακούγεται. Ψάχνω ήδη στο νετ αν μπορω να βρώ καποιον τρόπο να κάνω κατι γι'αυτό γιατί κατα τ'αλλα στη τιμή που το πήρα δεν υπάρχει.

πηρα και εγω το ιδιο στην ιδια τιμη απο αθηνα φενετε τουμπανο αλλα το αναθεματισμενο κανει θορυβο ξερει κανεις αν μπορω να του αλλαξω ανεμιστηρακι?? θα εχει προβλημα να του βαλω κατι πιο Silent?

Δημοσ.

πηρα και εγω το ιδιο στην ιδια τιμη απο αθηνα φενετε τουμπανο αλλα το αναθεματισμενο κανει θορυβο ξερει κανεις αν μπορω να του αλλαξω ανεμιστηρακι?? θα εχει προβλημα να του βαλω κατι πιο Silent?

Το σ/κ θα κάτσω να δώ αν μπορώ να το ανοίξω (αν δεν έχει ταινία ασφαλείας) και τι μπορώ να κάνω. Ας γράφουμε εδώ τι μπορούμε να κάνουμε (ιδέες-λύσεις) μην ανοίγουμε αλλο θέμα. Αν βρείς και τιποτα στο νετ βάλε λινκ, εγω δεν βρήκα τιποτα.

Αν δεν ανοίγει αρχική σκέψη είναι κάποιο φίλτρο πίσω ή κάποιον σωλήνα να μεγαλώσει η διαδρομη ωστε να χάνεται ο ήχος δεν ξέρω θα το δώ. Αν κάποιος έχει κάνει κάτι ας βοηθήσει. Αν έχουμε κανένα μηχ.μηχανικό ας βοηθήσει επίσης :P .

Το οτι είναι τούμπανο είναι και ο λόγος που αγοραστηκε καθώς η τιμή του ήταν απίστευτη. Αν βρούμε να κάνουμε και κατι θα είναι απλα τέλειο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...