6xXx6 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 λιγη βοηθεια γιατι δεν εχω ιδεα παιδες αυτο http://www.cosmodata.gr/product/5395/ups-kevo-l-i-1200va-lcd-display η αυτο http://www.cosmodata.gr/product/16212/ups-mge-avr-1250-usb-eaton-nova (800w τροφοδοτικο + οθονη)αν και αποκλειεται να χρησιμοποιω και τα 800w θελω να ειμαι καλυμενος
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 H διαφορά τιμής δεν είναι αμελητέα, αλλά τη μάρκα KEBO πρώτη φορά την συναντώ. Στο MGE βλέπω και ανεμιστήρα, κάτι που πρέπει να προσέξεις, γιατί αν κάνει θόρυβο και χωρίς να έχει διακοπή ρεύματος θα έχεις πρόβλημα.
NikMet Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Το EATON το αγόρασα σήμερα απο multirama Ρόδου έναντι 49ευρώ απο 129ευρώ αφού τα είχε σε προσφορά. Με 600αρι τροφοδοτικο, c2d8400 και 6970 (μερικά απο τα parts Μου) έχει output load 30% se idle. Φαίνεται γομαρι και οτι αντέχει γενικά, δύσκολα να σου πω με σιγουρια παραπάνω καθώς το αγορασα σήμερα. Το μόνο σπαστικό είναι οτι ο ανεμιστήρας του δουλεύει 24/7 και ακούγεται. Ψάχνω ήδη στο νετ αν μπορω να βρώ καποιον τρόπο να κάνω κατι γι'αυτό γιατί κατα τ'αλλα στη τιμή που το πήρα δεν υπάρχει.
HamerZ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Για την βαβούρα από τον ανεμιστήρα δες αν μπορείς να βγάλεις το ups από το δωμάτιο και να βάλεις μακρύτερο καλώδιο/α σε συνδιασμό με πολύπριζο
Neo106 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Εγω προτεινω κατι σε cyberpower οπως αυτο, το οποιο θα σε υπερκαλυψει και ειναι και πολυ ποιοτικο: http://www.skroutz.gr/s/297324/CyberPower-Intelligent-LCD-CP1350EAVRLCD.html
makfil Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ένα στοιχείο που πρέπει να προσέξεις, κατά την άποψή μου, σε μια UPS, είναι η χρήση που θέλεις να κάνει και, επομένως, το είδος της πρίζας που έχουν. Έχω 3 UPS σε χρήση και η μία έχει μόνο σούκο ενώ οι άλλες δύο έχουν τις άλλες στις οποίες μπορούν να συνδεθούν ΜΟΝΟΝ υπολογιστής και περιφερειακά του. Χρειάστηκα να τροφοδοτήσω τη νέα τηλεόραση που αγόρασα και άλλες συσκευές και αναγκάστηκα να αγοράσω ειδικό πολύπριζο, δηλαδή επί πλέον έξοδο.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ψάχνω ήδη στο νετ αν μπορω να βρώ καποιον τρόπο να κάνω κατι γι'αυτό γιατί κατα τ'αλλα στη τιμή που το πήρα δεν υπάρχει. Αν το ανοίξεις για να αλλάξεις ανεμιστήρα, διακινδυνεύεις την εγγύηση, όπως θα ξέρεις. Μου ήρθε φλασιά..δεν δοκιμάζεις να κολλήσεις στον ανεμιστήρα ένα σωλήνα πλαστικό ή εύκαμπτο;
NikMet Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Αν το ανοίξεις για να αλλάξεις ανεμιστήρα, διακινδυνεύεις την εγγύηση, όπως θα ξέρεις. Μου ήρθε φλασιά..δεν δοκιμάζεις να κολλήσεις στον ανεμιστήρα ένα σωλήνα πλαστικό ή εύκαμπτο; Κατι τέτοιο ψαχνω να κανω. Ο θορυβος που βγαζει ειναι σπαστικος διοτι φαντασου στην απολυτη ηρεμια δωματίου να ακούγεται συνέχεια ενας ήχος έντασης περίπου 25db, σαν να δουλεύει συνεχόμενα το ψυγείο σου
6xXx6 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Εγω προτεινω κατι σε cyberpower οπως αυτο, το οποιο θα σε υπερκαλυψει και ειναι και πολυ ποιοτικο: http://www.skroutz.gr/s/297324/CyberPower-Intelligent-LCD-CP1350EAVRLCD.html πολύ καλή η πρότασή σου Αλλα λιγο ακριβο ρε γαμωτο.
arianos16 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Το EATON το αγόρασα σήμερα απο multirama Ρόδου έναντι 49ευρώ απο 129ευρώ αφού τα είχε σε προσφορά. Με 600αρι τροφοδοτικο, c2d8400 και 6970 (μερικά απο τα parts Μου) έχει output load 30% se idle. Φαίνεται γομαρι και οτι αντέχει γενικά, δύσκολα να σου πω με σιγουρια παραπάνω καθώς το αγορασα σήμερα. Το μόνο σπαστικό είναι οτι ο ανεμιστήρας του δουλεύει 24/7 και ακούγεται. Ψάχνω ήδη στο νετ αν μπορω να βρώ καποιον τρόπο να κάνω κατι γι'αυτό γιατί κατα τ'αλλα στη τιμή που το πήρα δεν υπάρχει. γιατι δεν το ανοιγεις να δεις μπας και ειναι με pin και απλα να το βγαλεις?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Είπαμε, μπορεί να έχει πρόβλημα με εγγύηση..
arianos16 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Είπαμε, μπορεί να έχει πρόβλημα με εγγύηση.. συγνωμη αλλα αμα ειναι πιν το βγαζει και αμα του βγαλει προβλημα το ξαναβαζει και τελος.. Εκτος αν εχει καμια ταινια πανω.
6xXx6 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 εε.. συγνωμη που ενοχλω.... μηπως να μου απαντήσει και εμενα κανει?? ευχαριστώ........
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό κάνουμε, γιατί δυσανασχετείς;
6xXx6 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 λολ χιουμοριστικα το είπα βαλτε κανα λινκ αν δεν ειναι κοπος (μονο ο Neo106 προτεινε κατι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα