sobi1984 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα! λοιπον θα ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησεις...ειμαι κατοχος ενος thermaltake kandalf και επειδη δεν θελω να το αποχωριστω γιατι εχει συναισθηματικη αξια για εμενα πηρα αποφαση να προχωρησω σε καποιες διορθοτικες αλλαγεσ ετσι ωστε να εξυπηρετει τις αναγκες μου και να προσπαθησω να το κανω ετσι ωστε να μην εχει να ζηλεψει πολλα απο καποιο κουτι της νεας γενιασ οσον αφορα το θεμα cable management airflow κλπ κλπ.. θα ηθελα λοιπον αρχικα αν μπορειτε να με βοηθησετε στα εξης..... 1.να μου προτεινετε ενα μαγαζι με πλεξυ (για αλλαγη-μετατροπη πλαινου παραθυρου) 2,το συγκεκριμενο κουτι εχει μπροστα και μεσα απο τα πλαστικα της προσοψης κατι σαν σφουγγαρι για να κρατα τις σκονες απο τους ανεμιστηρεσ... μηπως ξερει κανεισ απο που θα μπορουσα να προμηθευτω ? 3.θα ηθελα να μου θυμησετε γιατι εχασα την διευθυνση για το καταστημα στο κεντρο της αθηνας που πουλαει u-channel... εχω σκεφτει πανω κατω τι θα κανω αλλα αν εχετε και εσεις καποιες ιδεεσ να προτεινετε γενικα για αυτο το κουτι θα ηταν ευπροσδεκτες.... και τις επομενες ημερες θα ανεβασω και φωτο να μου πειτε την γνωμη σας... ευχαριστω για την αναγνωση και τις απαντησεις εκ των προταιρων ....
karmen1983 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα u-channel Μπενος Χαλκοκονδύλη 54 πλέξι Κωστάκης Αργυρούπολη Για το αφρώδες υλικό. Αν θες κάτι σε μαύρο πουλάει η Akasa το οποίο εκτός απο την συγκράτηση της σκόνης είναι και ηχομονωτικό Για το κουτί δώσε μας κάποιες πληροφορίες Λες πχ για cable management. Τι χώρο έχει στη πίσω μεριά; Περνάνε καλώδια? Μερικές φώτογραφίες θα βοηθούσαν πολύ αλλά είπες θα το κάνεις στις επόμενες μέρες Επίσης τι εργαλεία έχεις;
sobi1984 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα u-channel Μπενος Χαλκοκονδύλη 54 πλέξι Κωστάκης Αργυρούπολη Για το αφρώδες υλικό. Αν θες κάτι σε μαύρο πουλάει η Akasa το οποίο εκτός απο την συγκράτηση της σκόνης είναι και ηχομονωτικό Για το κουτί δώσε μας κάποιες πληροφορίες Λες πχ για cable management. Τι χώρο έχει στη πίσω μεριά; Περνάνε καλώδια? Μερικές φώτογραφίες θα βοηθούσαν πολύ αλλά είπες θα το κάνεις στις επόμενες μέρες Επίσης τι εργαλεία έχεις; thanx karmen για την γρηγορη απαντηση.... στειλε μου αν μπορεις εσυ που τα βρισκεις τσακ μπαμ το αφρωδες της ακασα.... θα προχωρησω τις εργασιες με ενα φιλο ο οποιος εχει μαγαζι που κατασκευαζει ψυγεια κλπ και ετσι εχει ολα τα εργαλεια...τροχους κλπ κλπ σκεφτομαι να κανω δυο τρυπες παραλληλα τισ μητρικης.πισω δεν εχει πολυ χωρο το συγκεκριμενο κουτι για cable management αλλα εχω σκεφτει ενα μαχαιρομα του ηδη υπαρχοντος πισω πλαινου και να το "φουσκωσω¨λιγο για να ειναι τα καλωδια πιο ανετα και το αισθητικο αποτελεσμα καλο...... ΥΓ.το αφρωδες της akasa αν δεν κανω λαθος ειναι αυτο το ηχομονοτικο ? θα κανει δουλεια ομωσ? θα ρουφαει δλδ αερα η να ψαξω να βρω τιποτα αλλο ?
karmen1983 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Για το Akasa. ΚΑτέβα στην Στουρνάρη. Είναι ένα μαγαζί από την απέναντι μεριά του Hac (κοντά στο πλαίσιο) και έχει είδη υπολογιστών. Εχει το AKASA το είδα πριν μερικές μέρες αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του μαγαζιού Αλλο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις φίλτρα για απορροφητήρα κουζίνας. Πάρε το πιο λεπτό και βάλε το. Το AKASA Νομίζω θα κόψει εντελώς τον αερα Αυτό με το φούσκωμα δε το έπιασα για το cable management
sobi1984 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό με το φούσκωμα δε το έπιασα για το cable management καθομουν και το περιεργαζομουν το κουτι και το παχος πισω απο την πλατη τησ μητρικης ειναι 0.8cm χωρος ο οποιοσ δεν βλεπω να ειναι αρκετος για να ειμαι ειλικρινης και με μια προχειρη αποσυνδεση και περασμα των καλωδιων του τροφοδοτικου μονο το πλαινο δεν κουμπονει...ζοριζει πολυ... μια σκεψη ειναι αυτη εδω για το "φουσκωμα" που ανεφερα.... ενα πολυ προχειρο σχεδιο αλλα ελπιζω να καταλαβεισ... ετσι θα φαινεται απο την προοψη ..
karmen1983 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Ας το πω απλά καρούμπαλο ομοιόμορφο προφανώς στην πίσω λαμαρίνα. Σωστά;
sobi1984 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Ας το πω απλά καρούμπαλο ομοιόμορφο προφανώς στην πίσω λαμαρίνα. Σωστά; ναι καλα τα λες..... και παντα με τον γνωμονα να μην κανει το τρελο μπαμ..δηλαδη να κερδισω αλλο μισο εκατοστο με ενα ... πως σου φαινεται σαν ιδεα... η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι και απο τους πιο περιγραφικουσ τυπους αλλα ετσι οπως το σκεφτομαι πιστευω οτι δεν θα ειναι ασχημο... το ακασα το κοιταξα σιγουρα δεν θα κανει...θα ψαξω απο δευτερα τα μαγαζια μπας και βρω κατι το οποιο μου κανει... βεβαια η αληθεια ειναι οτι δεν θα με χαλαγε να βρω το υλικο αυτου του προιοντος απο το eworld και να το κοψω ετσι οπωσ το θελω... αλλιως αν μου κανει αυτο σε μαυρο χρωμα οπως ειναι ηδη το υπαρχον γιατι θα φτιαχω ενα πλαισιο - σιτα για την προοψη ολη για ολα τα brackets των hdd πισω απο τα πλαστικα του κουτιου ετσι ωστε να μην μπαινει απο πουθενα σκονη (οση δλδ μπορω να γλυτωσω\) .. http://www.plaisio.g...Pcs-10553--.htm
sobi1984 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 update χτες παρελαβα το κουτι απο το βαψιμο αφου ειχαμε κανει τα απαραιτητα κοψιματα ραψιματα και το αποτελεσμα κατα την διαρκεια επανασυνδεσης ολον των κομματιων ειναι αυτο... δοκιμασα να περασω με uchannel τα σημεια που κοψαμε για cable management και για ευκολη αλλαγη ψυκτρας αλλα δυστυχως αν και προμιθευτηκα το πιο μικρο απο τον ΜΠΕΝΟ δεν καθεται καλα στις γωνιες οποτε το αφησα ετσι οπως ειναι... ολα τα σχολια δεκτα....
karmen1983 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 ηλεκτροστατική έκανες; Το u-channel δεν κάθεται γιατί έκανες τα κοψίματα με γωνίες. Επρεπε πχ το Backplate CPU cut out να γίνει έτσι. Με καμπύλες αντί για γωνίες
sobi1984 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 ηλεκτροστατική έκανες; Το u-channel δεν κάθεται γιατί έκανες τα κοψίματα με γωνίες. Επρεπε πχ το Backplate CPU cut out να γίνει έτσι. Με καμπύλες αντί για γωνίες ναι ....το πηρα αποφαση απο το να παιδευτω με σπρευ τριψιματα κλπ και πιστευα πως και θα κρατησει περισσοτερο και θα ειναι καλυτερη η δουλεια...οσο για τις γωνιεσ ναι εκανα βλακεια! ** το βαψιμο ευτυχως εγινε φιλικη τιμη λογω συνεργασιας με τον ιφλο μου που σου ειχα προαναφερει με τα ψυγεια κλπ κλπ και για 16 κομματια (hdd , ssd brackets του ιδιου του κουτιου και ολα τα υπολοιπα ¨) το κοστος πηγε στα 50 ευρω.. νορμαλ πιστευω δλδ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα