SeXyMaGaS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας παιδία θα ήθελα να μου πείτε το ακρηβώς mac os για το λαπτοπ μου. και να μου πέιτε πως μπορώ να το βάλο σε dvd γιατί οσες φόρες πήγα να βάλω ήτανε σε αρχείο dmg. οι κάρτα γραφικών ειναι ati catalyst 1250x series και 2gb ram.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonsde Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 πατας στο μηλαρακι αριστερα και μετα about this mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXyMaGaS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 ποία μηλαράκι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
member10a Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Επάνω αριστερά στη μπάρα έχει το μηλαράκι. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Εχω την εντυπωση οτι θελει να κανει hackintosh το windows laptop του, και οχι οτι εχει ηδη καποιο mac Αποστολή από HTC Desire Z με τη χρήση Insomnia App v2.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις