arxaggelos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά έχω ολοκαίνουριο ένα στικάκι Ε173 για mobile internet της Wind, μου το έδωσαν δώρο με μια αγορά που έκανα. Είναι καρτοίντερνετ και έχει μέσα 2gb για μια εβδομάδα. Το ερώτημά μου είναι εάν θα παίξει αν βάλω κάρτα άλλης εταιρίας. Τα πακέτα από εταιρία σε εταιρία δεν είναι ίδια, και μπορεί σε κάποια φάση να με συμφέρει κάποιο άλλο πακετάκι. Τί λέτε; Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στικάκι για ιντερνετ. Θα θέλει κανένα debrand για να παίξει άλλη κάρτα;
nikoskon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μια χαρά θα παίξει. Οι συσκευές κινητής τηλεφωνίας (άρα και τα 3G modem/router) στην Ελλάδα δεν κλειδώνονται από τους παρόχους. Μόνο κάποιες ρυθμίσεις θα αλλάξεις στην εφαρμογή της Wind, για να μπορεί να λειτουργεί η κάρτα SIM του άλλου παρόχου. Αν η εφαρμογή της Wind δεν σου επιτρέπει να αλλάξεις ρυθμίσεις, βρίσκεις άλλη εφαρμογή για να συνδέεσαι ή δημιουργείς dialup connection σε περιβάλλον Windows. Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia v2.0
arxaggelos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ Βρήκα κάπου ένα thread σε άλλο forum που έλεγε για κάρτoύλα Voda συγκεκριμένα, και έλεγαν ότι πρέπει απλά να κατεβάσεις το λογισμικό σύνδεσης της άλλης εταιρίας στο pc, αλλά είναι αρκετά παλιό και δεν ήξερα αν ισχύει. Nikos χτύπησες το Nexus;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα