Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Εχω φλασαρισμένη κονσόλα (λευκο XBOX360) που παίζει όλα τα παιχνίδια (XDG3, XDG2 κτλ).

Σημερα αγόρασα αντάπτορα για να συνδέσω τον kinnect sensor και μου βγάζει μηνυμα οτι για να λειτουργήσει το kinnect θα πρέπει να συνδεθω στο xbox live και να κανω update.

Αν το κάνω και περαστει το update θα σταματήσει να μου παίζει τα αντεγραμμένα παιχνίδια?

Σας ευχαριστω πολύ παιδια...

Επεξ/σία από stalker70
Δημοσ.

ναι αν κανεις το update δεν θα μπορεις μετα να παιζεις τα αντιγραμμενα σου παιχνιδια!!!

δεν ξερω αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος!

θα σου πουνε και αλλα παιδια την γνωμη τους που ξερουνε καλυτερα!

Δημοσ.

τι cfw εχεις πάνω και ποιο dashboard φοράει τώρα η κονσόλα σου?

κοιτωντας τωρα στο xbox βλεπω οτι το systems info μου δειχνει dashboard 2.0.14699.0

για το cfw δεν εχω ιδεα... μπορω καπου να το δω? παντως τη περασμενη εβδομαδα το πηρα απο τον ειδικο για να μπορω να παιζω τα καινουρια παιχνιδια με XDG3

Βασικα επειδη ειμαι λιγο ασχετος με αυτα.... εχει διαφορα η τσιπαρισμενη κονσολα με την φλασαρισμενη? Το μηχανημα ειναι 2-3 ετων και το πηγαινω περιπου μια φορα το χρονο για updates για να παιζει τα νεα παιχνιδια.

Δημοσ.

αν το πήρες πριν μία εβδομάδα λογικά σου έχει βάλει LT +3.0 (δε νομίζω να μπορείς να το δεις κάπου αυτό)

η τσιπαρισμένη κονσόλα σημαίνει ότι έχει βάλει τσιπ με κολήσεις επάνω και τρέχει διαφορετικό μενου απο το κλασικό που βλέπεις εσύ τώρα.

Τώρα το 14699 που έχει επάνω είναι το τελευταίο που κικλοφορούσε μέχρι προχτές!!!! μου κάνει τρελή εντύπωση να σου ζητάει για το κινεκτ νέο update. (μήπως δεν είναι dashboard update και είναι κάτι άλλο? δεν έχω κινεκτ δεν ξέρω.)

Δημοσ.

αν το πήρες πριν μία εβδομάδα λογικά σου έχει βάλει LT +3.0 (δε νομίζω να μπορείς να το δεις κάπου αυτό)

η τσιπαρισμένη κονσόλα σημαίνει ότι έχει βάλει τσιπ με κολήσεις επάνω και τρέχει διαφορετικό μενου απο το κλασικό που βλέπεις εσύ τώρα.

Τώρα το 14699 που έχει επάνω είναι το τελευταίο που κικλοφορούσε μέχρι προχτές!!!! μου κάνει τρελή εντύπωση να σου ζητάει για το κινεκτ νέο update. (μήπως δεν είναι dashboard update και είναι κάτι άλλο? δεν έχω κινεκτ δεν ξέρω.)

μου γραφει οταν παω να παιξω ενα παιχνιδι με kinnect οτι για να λειτουργησει το kinnect χρειαζεται να κανω update. Και μου προτεινει να συνδεθω στο xboxlive... δε θα κανω τιποτα... θα παρω Δευτερα πρωι τηλεφωνο τον γιατρο να του πω τα συμπτωματα κι εκεινος θα μου πει. Απλα ελεγα μηπως εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον και ηξερε να μου πει την λυση.

Σε ευχαριστω πολύ παντως φίλε μου για τον χρονο σου. :)

Δημοσ.

Κοίταξε το τελευταίο dash είναι 14717 (βγήκε χθες). Λένε οτι τις κονσόλες που είναι φλασαρισμένες με ΛΤ+3,0 δεν τις επιρεάζει.

αν θες το κάνεις με ευθύνη σου και βλέπεις αν σου τρέχει. πάντως το προηγούμενο το 14699 υποστιρίζει κινέκτ.

btw πόσο σου πέρνει το φλασάρισμα?

εγώ δεν φλασάρω απλά να ξέρεις ότι μεχρι 15 ευρώ είναι νορμάλ τιμή.

Δημοσ.

Δεν το κανω γιατι δεν διακινδυνευω να πληρωνω παλι... αν του το παω τωρα θα το κανει να παιζει τσαμπα...

20 πληρωνω. Εχεις υποψην σου εσυ καποιον κοντα στο Μαρουσι με 15? Αν ναι στειλε μου σε παρακαλω σε pm κανενα τηλεφωνο... ;)

Δημοσ.

δεν πρεπει να σου λεει update το dash . εβαλες kinekt game μεσα και στο ζητησε; αν δεν σου λεει για system update δεν εχεις προβλημα. Πρεπει να ειναι το update του kinekt που χρειαζεται ενα αρχειο για να παιξει.

Δημοσ.

Tελικα μιλησα με τον ειδικο, εκανα το system update και ολα ειναι μια χαρα τωρα. Και το kinnect λειτουργει και τα παιχνιδια τα παιζει ολα.

Σας ευχαριστω οσους προσπαθησατε να με βοηθησετε. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...