Lolen21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 γεια σας παιδια θελω να ρωτισω τι συμβαινει με το pc μου εχω μια ατι 5770 1gb και εχω προβλημα κολληματος σε μερικα παιχνιδια οπως για παραδειγμα ειχα βαλει to gta 4 και κολαγε παρα πολυ και επρεπε να βαλω το patch to 1.4 για να παιξει κανονικα, δεν μπορουσα να βαλω αλλο patch γιατι θα κολαγε επισης το witcher 2 και το battlefield 3 μου κανουν σπασιματα(κολληματακια) ακομα και οταν τα βαζω στα low σε αλλα παιχνιδια δεν εχω προβλημα.και εχω δει σε βιντεακια αυτα τα παιχνιδια τα παιζουν μια χαρα με αυτη τη καρτα και με πιο low pc.και απο οτι εχω παρατηρησει το pc mou ειναι σχετικα αργο και το εχω σχεδον 7 μηνες αλλα τη καρτα την εχω σχεδον 3 χρονια το pc μου intel core i7 2600k asrock fatality p67 profesional saphire 5770 1gb 8gb ram 500gb hdd
Thanos1972 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Με αυτο το pc θα επρεπε να τα παιζεις ολα φουλ τουλαχιστον σε οτι εχει να κανει με τον επεξεργαστη. Η καρτα σου εαν παιζεις σε μεγαλες αναλυσεις,1920Χ1080 ας πουμε θα τραβαει ζορια. Το gtaIV,ναι ηθελε το patch για να μην κολλαει. Τα αλλα 2 παιχνιδια που λες,ειναι απαιτητικα απο θεμα καρτας γραφικων.μαλλον δουλευει καλα η καρτα σου αλλα δεν τραβαει. Απο θερμοκρασιες,ποσο παει οταν παιζεις τα παιχνιδια που λες?
Lolen21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Με αυτο το pc θα επρεπε να τα παιζεις ολα φουλ τουλαχιστον σε οτι εχει να κανει με τον επεξεργαστη. Η καρτα σου εαν παιζεις σε μεγαλες αναλυσεις,1920Χ1080 ας πουμε θα τραβαει ζορια. Το gtaIV,ναι ηθελε το patch για να μην κολλαει. Τα αλλα 2 παιχνιδια που λες,ειναι απαιτητικα απο θεμα καρτας γραφικων.μαλλον δουλευει καλα η καρτα σου αλλα δεν τραβαει. Απο θερμοκρασιες,ποσο παει οταν παιζεις τα παιχνιδια που λες? η καρτα εχει 58c αλλα ακομα και στα low να μου κολλανε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα