Προς το περιεχόμενο

ipad2 - pdf - laptop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας!

μια ερωτηση εχω μονο.! πως απο ipad2 θα μεταφερω αρχεια pdf σε λαπτοπ?? με τι προγραμμα?

Αν τα αρχεία ειναι στο app iBooks, τότε σύνδεσε το ipad με τον υπολογιστή σου, άνοιξε το itunes και πήγαινε στο Ipad και μετά στην καρτέλα Apps. Κάτω κάτω επελεξε το ibooks και δεξιά ειναι τα αρχεία σου.

Δημοσ.

καλησπερα σας!

μια ερωτηση εχω μονο.! πως απο ipad2 θα μεταφερω αρχεια pdf σε λαπτοπ?? με τι προγραμμα?

χρησιμοποίησε το dropbox.Τα ανεβάζεις στο νετ και μετά τα κατεβάζεις απο τον υπολογιστή η αντίθετα :rolleyes:

Οι άλλες επιλογές που έχεις έχουν να κάνουν με τα προγράμματα που έχεις φορτωμένα πχ. το goodreader παρέχει επιλογές απευθείας μεταφορας..Ελπίζω να σε βοήθησα...

Αν τα αρχεία ειναι στο app iBooks, τότε σύνδεσε το ipad με τον υπολογιστή σου, άνοιξε το itunes και πήγαινε στο Ipad και μετά στην καρτέλα Apps. Κάτω κάτω επελεξε το ibooks και δεξιά ειναι τα αρχεία σου.

δεν είναι ολα τα PDF iBooks πρέπει εσύ να το κάνεις πρώτα να είναι

Δημοσ.

δεν είναι ολα τα PDF iBooks πρέπει εσύ να το κάνεις πρώτα να είναι

Μέσα στο ibooks μπαίνουν οτιδήποτε τύπου pdf χωρίς να χρειάζονται μετατροπή. Αν πας σε μια ιστοσελίδα (μέσω safari) και κατεβάσεις κάποιο pdf ο safari θα σου προτείνει και θα το κατεβάσει μέσα στο ibooks.

Τέλος η ρουλα ρώτησε για pdfs που υπάρχουν ήδη μέσα στο ipad οποτε αν δεν εχει άλλη ειδική εφαρμογή, τότε λογικά θα ειναι μέσα στο ibooks.

Κάτι ακόμα για τη roula. Υπάρχουν apps-viewers για διάφορους τύπους αρχείων και υποστηρίζουν και ασύρματη μεταφορά. Ενδεικτικά ρίξε μια ματιά στα Files (που υποστηρίζει και dropbox) και Documents2

Δημοσ.

Μέσα στο ibooks μπαίνουν οτιδήποτε τύπου pdf χωρίς να χρειάζονται μετατροπή. Αν πας σε μια ιστοσελίδα (μέσω safari) και κατεβάσεις κάποιο pdf ο safari θα σου προτείνει και θα το κατεβάσει μέσα στο ibooks.

Τέλος η ρουλα ρώτησε για pdfs που υπάρχουν ήδη μέσα στο ipad οποτε αν δεν εχει άλλη ειδική εφαρμογή, τότε λογικά θα ειναι μέσα στο ibooks.

Κάτι ακόμα για τη roula. Υπάρχουν apps-viewers για διάφορους τύπους αρχείων και υποστηρίζουν και ασύρματη μεταφορά. Ενδεικτικά ρίξε μια ματιά στα Files (που υποστηρίζει και dropbox) και Documents2

εγω πάλι πρώτη φορά το ακούω αυτό εμένα το ipad δεν με ρώτησε ποτέ αν θέλω να μπεί στο iBooks :P υπάρχει η δυνατότητα να το κάνεις αν θέλεις χειροκίνητα.Αλλιώς το iPad me to iOS 5.0 τα ανοίγει και μόνο του μέσο μίας πιλοτικής εφαρμοφής.Το πρόβλημα είναι : Ρούλα που τα βλέπεις τα PDF? Δλδ Σε τι πρόγραμμα;

Δημοσ.

τα pdf τα βλεπω στο ibooks ! Θα δοκιμασω ο,τι μου εχετε γραψει και αν με δειτε μπροστα σας θα σημαινει οτι δεν καταφερα και πολλα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...