Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Πριν κατι μέρες αποφάσισα να κάνω ανάληψη τα λεφτά που είχα στην bwin .Έστειλα λοιπόν την ταυτότητα ολα καλά μεχρι εκέι. Πέρνω email το οποίο λεει Το αντίγραφο της κρατικής φωτογραφικής ταυτότητας που προσκομίσατε έγινε αποδεκτό., και σήμερα που πάω να μπω μου λέει φραγή λογαριασμού !!!! Έχω στείλει και μήνυμα στο support της bwin ώστε να δω τι συμβαίνει.Καμιά ιδέα ?

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά είμαι 17 αλλά δεν έχει καμία σχέση επειδή ο λογαριασμός ήταν του πατέρα μου όπως και η ταυτότητα που στείλαμε

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Πριν κατι μέρες αποφάσισα να κάνω ανάληψη τα λεφτά που είχα στην bwin .Έστειλα λοιπόν την ταυτότητα ολα καλά μεχρι εκέι. Πέρνω email το οποίο λεει Το αντίγραφο της κρατικής φωτογραφικής ταυτότητας που προσκομίσατε έγινε αποδεκτό., και σήμερα που πάω να μπω μου λέει φραγή λογαριασμού !!!! Έχω στείλει και μήνυμα στο support της bwin ώστε να δω τι συμβαίνει.Καμιά ιδέα ?

Αν εχει γινει αποδεκτο τοτε πες μας

1)Εισαι 18 και πανω?

2)Τα στοιχεια που εστειλες ειναι τα ιδια με αυτα που δηλωσες?

3)Ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λογαριασμος που εχεις στην BWIN?

Δημοσ.

Στο Email μου στείλανε αυτο Αγαπητέ κύριε ************

Το αντίγραφο της κρατικής φωτογραφικής ταυτότητας που προσκομίσατε έγινε αποδεκτό.

Μην απαντάτε στην παρούσα διεύθυνση e-mail. Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας.

Φιλικά

Εγώ είμαι 17 αλλα ο λογαριασμός και τα στοιχεία είναι του πατέρα μου.

Έπειτα με του που είδα το email μπήκα στην bwin και μου λέει πως ο λογαριασμός εχει φραγή .

Δημοσ.

Στο Email μου στείλανε αυτο Αγαπητέ κύριε ************

Το αντίγραφο της κρατικής φωτογραφικής ταυτότητας που προσκομίσατε έγινε αποδεκτό.

Μην απαντάτε στην παρούσα διεύθυνση e-mail. Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας.

Φιλικά

Εγώ είμαι 17 αλλα ο λογαριασμός και τα στοιχεία είναι του πατέρα μου.

Έπειτα με του που είδα το email μπήκα στην bwin και μου λέει πως ο λογαριασμός εχει φραγή .

Εχει αλλος απο την οικογενια λογαριασμο?

Δημοσ.

Ο μοναδικός που είχε είμουν εγώ λίγο ποιο παλιά , αλλά δεν είχαμε πότε κάνει ανάληψη.

Αλλά σοβαρή εταιρία να μην στείλει ούτε καν EMAIL για να με ενημερώσει τι έγινε.

Αλλά έτσι είναι ... Όταν θες να κάνεις κατάθεσή δεν τους ενδιαφέρει η ηλικία , όταν θες να κάνεις ανάληψη ολο και κάτι βρίσκουν(βλέποντας και άρθρα στο ιντερνετ)

Δημοσ.

Ο μοναδικός που είχε είμουν εγώ λίγο ποιο παλιά , αλλά δεν είχαμε πότε κάνει ανάληψη.

Αλλά σοβαρή εταιρία να μην στείλει ούτε καν EMAIL για να με ενημερώσει τι έγινε.

Αλλά έτσι είναι ... Όταν θες να κάνεις κατάθεσή δεν τους ενδιαφέρει η ηλικία , όταν θες να κάνεις ανάληψη ολο και κάτι βρίσκουν(βλέποντας και άρθρα στο ιντερνετ)

Φιλε μου...

1)Καταρχας ετσι δουλευουν ολες. Στην καταθεση καμια δεν ζιταει ανάληψη. (Ετσι ειναι ο νομος στο στοιχημα)

2)Στα e-mail η bwin και η betoto αργουν να απαντησουν. Εχουν και τηλεφωνο αν ειναι μεγαλο το ποσο παρε ενα τηλ.

3)Αν ειχες παρει BONUS τοτε εχεις παραβιασει τον ορο περι IP και οικια. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ απο το ιδιο σπιτι να κανουν εγγραφη 2 ατομα.

Δημοσ.

Η εγγραφή έγινε απο διαφορετικά PC , IP

Bonus δεν πήραμε

Ε τοτε απλα στειλε μαιλ και περιμενε μεχρι την δευτερα.

Εγω συνεργαζομαι με τιν bwin.party και ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα.

Αν ειχες γραφτει απο banner Μου θα μπορουσα να ρωτισω.. τωρα δεν θα μου πουν κατι..

Δημοσ.

Θα τους πάρουμε τηλέφωνο αύριο να δούμε τι έγινε. Το ποιο περίεργο είναι ότι μου στείλανε email και έλεγαν πως η κρατική φωτογραφική ταυτότητα έγινε αποδεκτή !

Δημοσ.

Θα τους πάρουμε τηλέφωνο αύριο να δούμε τι έγινε. Το ποιο περίεργο είναι ότι μου στείλανε email και έλεγαν πως η κρατική φωτογραφική ταυτότητα έγινε αποδεκτή !

Φιλε μου η ταυτοτητα εγινε αποδεκτη αυτο απλα επιβεβεωνει τα στοιχεια σου.

Οκ παρε κ πες μας κ εμας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...