treipots30 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα, θα ήθελα κάποιος να μου προτείνει ενα καλό συνεργείο για alfa roeo στην Αθήνα. Εννοώντας καλό εννοώ να μην είναι μαμάκας ο μάστορας και να μπορείς να συνεννοηθείς μαζί του και φυσικά να έχει και λογικές τιμές. Οι περιοχές που βολευουνε ειναι , Χαλάνδρι-Αγ.Παρασκευή- _Γέρακας- Μαρούσι. ¨Εχω ακούσει για κάποιον Δουλάμη στον Γέρακα. Έχει κάποιος γνώμη? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα, θα ήθελα κάποιος να μου προτείνει ενα καλό συνεργείο για alfa roeo στην Αθήνα. Εννοώντας καλό εννοώ να μην είναι μαμάκας ο μάστορας και να μπορείς να συνεννοηθείς μαζί του και φυσικά να έχει και λογικές τιμές. Οι περιοχές που βολευουνε ειναι , Χαλάνδρι-Αγ.Παρασκευή- _Γέρακας- Μαρούσι. ¨Εχω ακούσει για κάποιον Δουλάμη στον Γέρακα. Έχει κάποιος γνώμη? Ευχαριστώ. Νομιζω οτι το πιο καλο μερος για να παρεις απαντηση ειναι το alfisti.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα, θα ήθελα κάποιος να μου προτείνει ενα καλό συνεργείο για alfa roeo στην Αθήνα. Εννοώντας καλό εννοώ να μην είναι μαμάκας ο μάστορας και να μπορείς να συνεννοηθείς μαζί του και φυσικά να έχει και λογικές τιμές. Οι περιοχές που βολευουνε ειναι , Χαλάνδρι-Αγ.Παρασκευή- _Γέρακας- Μαρούσι. ¨Εχω ακούσει για κάποιον Δουλάμη στον Γέρακα. Έχει κάποιος γνώμη? Ευχαριστώ. αμα θες συνεργειο για service της alfa romeo.. ενα απο τα καλα ειναι κοντα στην λεωφορο αθηνων..τα παιδια ειναι πολυ ενταξει.. και το αλλο ειναι στην εξοδο ολυμπιακο χωριο απο εθνικη οδο που ειναι fiat alfa romeo και καποια αλλη μαζι και εκει εχουν καλο συνεργειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα