miltos844 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας εχω ενα προβλημα με notebook της lenovo αυτο το προβλημα μου το εβγαλε σημερα μεχρι χτες το δουλευα το προβλημα ειναι οτι δεν μου συνδεεται στο ιντερνετ οταν παω στη συνδεση δικτυου η τοπικη η ασυρματη μου βγαζει ενα σημαδακι κλειδαριας ελενχω αμα εχω απενεργοποιησει τις κεραιαες και ειναι ανοιχτες το λαπτοπ εχει γραφικα windows xp και διαθετει και ubuntu οπου και στα οποια δεν μπανει παλι
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 α.θα δοκιμαζα να σβησω ξαναπερασω την καρτα δικτυου. β.σιγουρεψου οτι το ανοιγεις το wireless ειτε με διακοπτη ειτε με συνδυασμο πληκτρων. αλλιως αν μπορεις σηκωσε μια εικονα επισης θα μπορουσε ςνα δοκιμασεις και system restore αλλα ειναι παραξενο οτι δεν παιζει ουτε σε ubuntu
miltos844 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 για πιο πραγμα ο κωδικος αλλα τελος παντων το εφτιαξα τελικα εκανα επανοφορα συστηματος
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 το προβλημα δεν ηταν ο ρουτερ .το προβλημα ηταν στο Laptop.γιατι και με καλωδιο ethernet και παλι δεν εμπαινε.miltos εννοουσε τον κωδικο για το wireless μηπως εβαζες λαθος αλλα εσυ ουτε με ethernet δεν επαιζες.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 κανε ενα reset το router σου και ξαναδοκιμασε..
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 κανε ενα reset το router σου και ξαναδοκιμασε.. εχει λυθει ηδη το θεμα με system restore.to router δεν ειχε θεμα σε αλλο Pc εδινε κανονικα ιντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα