Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..!Εχω το εξης προβλημα...πριν 2 μερες εκανα ενα reset στο router διοτι ειχα παρει τηλεφωνο την εταιρια μου και μου ειχαν αλλαξει κωδικο αλλα ακομα περιμενω τηλεφωνο τους για να μαθω ποιος ειναι...λοιπον..μπηκα στο MENU του ROUTER αλλαξα τον κωδικο το αποθηκευσα και καπου εδω ξεκιναει το προβλημα...παω να μπω απο το LAPTOP αλλα ενω το σημα ειναι FULL δεν μου βγαζει καν να βαλω τον κωδικο για να μπω..επειδη δεν ξερω και πολλα απο αυτα θα ηθελα να με βοηθησει οποιος γνωριζει κατι..ευχαριστω!

Δημοσ.

Αναφέρεσαι στους κωδικούς που χρειάζεται να βάλεις στο router μετα απο το reset για να εχεις internet η στον κωδικό για το wireless ?

Internet με καλώδιο ethernet εχεις και δεν έχεις με wireless ?

Δημοσ.

ενα ενα για να βγαλεις ακρη.

α.πρεπει να βαλεις τους κωδικους που σου δωσε ο Isp μεσα στο ρουτερ για να εχεις ιντερνετ.λογικα θα αναψει και το αντιστοιχο λαμπακι και θα εχεις ιντερνετ οταν μπαινεις με καλωδιο.

επειδη εκανες ρεσετ τωρα μπορει το ασυρματο σου να ειναι ανοιχτο για αυτο να συνδεεσαι χωρις κωδικο.εκει θα πρεπει να μπεις μεσα στο ρουτερ(πες μας ποιο μοντελο ειναι για να το κλειδωσεις το wireless).

αλλιως αν δεν ζηταει κωδικο θα μπαινεις απευθειας χωρις κωδικο αλλα θα μπορουν να παρουν ιντερνετ και οι γειτονες.

Δημοσ.

για ποιους κωδικους λες?γινεται να τα πεις λιγο πιο αναλυτικα γιατι οπως ειπα δεν ξερω και πολλα απο αυτα..μαλλον δεν ημουν πολυ σαφης σε αυτα που εγραψα...εννοω οτι μπορω να μπαινω στο internet απο τον υπολογιστη που ειναι συνδεδεμενος με το router αλλα απο το laptop μου οχι..το ιδιο γινεται και με το κινητο...ενω εχει σημα δεν μου βγαζει να πατησω κωδικο και δεν με αφηνει να μπω...

οταν παταω troubleshoot problems μου λεει αυτο "make sure your computer is in range of NetFasteR IAD 2 (PSTN) and that the network settings match the wireless router or access point settings"

Δημοσ.

στο ρουτερ σου εχεις βαλει κωδικο στο ασυρματο?μεσα στο μενου του ρουτερ που μπαινεις με την Ip πρεπεινα υπαρχει καποιο μενου για το ασυρματο.αυτο μετα το Hard reset εχει μηδενισειο ποτε θα πρεπει να ξαναφτιαξεις το ασυρματο

Δημοσ.

ναι λογικα θα εχει παλι τον κωδικο που ειχε στην αρχη..αυτο που γραφει κατω απο το router..πως μπορω να το φτιαξω?

Δημοσ.

δεν γινεται οταν το κανω μου λεει οτι απαγορευονται τα "γκρικλισ"... εστω...θα σας τα πω ετσι...σtις ρυθμισεισ ειναι στο ενεργοποιημενο ...στο καναλι και "σσιντ" στην μεταδοση "σσιντ" ειναι ενεργοποιημενο ..απο κατω λεει 802.11γ + 802.11β (μικτα) απο κατω υψηλο και απο κατω 6. στον ελεγχο προσβασης το πρωτο ειναι απενεργοποιημενο και το δευτερο ενεργοποιημενο..δεν ξερω να συνεχισω και με τα αλλα η δεν βγαζει πουθενα?....

Δημοσ.

δεν γινεται οταν το κανω μου λεει οτι απαγορευονται τα "γκρικλισ"... εστω...θα σας τα πω ετσι...σtις ρυθμισεισ ειναι στο ενεργοποιημενο ...στο καναλι και "σσιντ" στην μεταδοση "σσιντ" ειναι ενεργοποιημενο ..απο κατω λεει 802.11γ + 802.11β (μικτα) απο κατω υψηλο και απο κατω 6. στον ελεγχο προσβασης το πρωτο ειναι απενεργοποιημενο και το δευτερο ενεργοποιημενο..δεν ξερω να συνεχισω και με τα αλλα η δεν βγαζει πουθενα?....

σηκωσε την εικονα στο www.imageshack.com και βαλε ενα Link εδω.απλα γραψε και 10 γραμματα στα ελληνικα για να μην σου βγαλει οτι δεν εχεις γραψει 10 χαρακτηρες η οτι ειναι greeklish.και το ssid και greeklish μπορεις να τα γραφεις κανονικα στα αγγλικα.απλα δεν μπορεις να γραψεις 2 λεξεις πχ και να ειναι και οι 2 αγγλικα η greeklish.λογικα δεν εχεις βαλει καθολου κλειδωμα στο ασυρματο για αυτο δεν ρωταει κωδικο.αλλα παλι θα πρεπε να παιζε.αλλαξε το ssid σε κατι που θες και κλειδωσε το δικτυο με wpa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...