Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Θα ηθελα να μου πειτε μια καλη ψυκτρα μεχρι 40 ευρω που να ειναι σχετικα αθορυβη

και να μπορω να κανω και overclocking.Εχω την εργοστασιακη και κανει λες και εχω βαλει ηλεκτρικη σκουπα :)!

Τον εχω ομως στα 3.7 και ειναι μια χαρα(αν εξαιρεσουμε τον θορυβο!) Ξερω οτι παει και παραπανω απλα θελω

καλυτερη και πιο αθορυνη ψυκτρα!Ευχαριστω προκαταβολικα :)

Δημοσ.

ωραια φαινεται αλλα δεν μπορω να κανω ονλινε παραγγελια :( ειναι μονο διαθεσιμη σε καποια καταστηματα :(

αυτη ;

Λεει οτι εχει γρηγορο ανεμηστηρα

http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1677

ειναι πατρα το μαγαζι

Δημοσ.

Ριξε μια ματια σε αυτες.

Thermalright True Spirit 120 30.00€

Thermalright HR-02 Macho 42.00€

Thermalright True Spirit 140 43.00€

Scythe Mugen 3 SCMG-3000 46.00€

Η τιμη αντικατοπτριζει την αποδοση αλλα ολες ειναι πολυ καλες.προσωπικα θα πηγαινα στην true spirit 140 με τα 43.βεβαια την δουλεια σου θα την κανεις πολυ καλα και με την 120.

απλα βεβαιωσου οτι χωρανε στο κουτι σου και επισης πες μας απο που εισαι για να σου βρουμε μια απο μαγαζι που ειναι κοντα σε εσενα.

Δημοσ.

απο κερυρα ειμαι αλλα ειμαστε οκ μιας και στελνουν ολοι με αντικαταβολη :)

θα παω στην Thermalright True Spirit 120 και ειμαστε μια χαρα πιστευω. Εκτος και αν

η πρωτη ψυκτρα απο το πλαισιο ειναι καλυτερη και παρω αυτην.εσυ τι λες;γιατι μιλησα με πλαισιο και μπορουν να μου την στειλουν

Δημοσ.

Δεν ξερω εαν ειναι καλυτερη,νομιζω πως οχι.αλλα και παλι εκθεσιακο κομματι στα ιδια λεφτα με 6 μηνες εγγυηση.θα μοπυ πεις,τι να την κανεις την εγγυηση στην ψυχτρα αλλα και παλι...

Καλυτερα στην true spirit 120 να μεινεις.πολυ καλη ψυχτρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...