aslanG7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Καλημερα σας εχοντας δημιουργηση αρκετους μηνες πριν ενα email στο yahoo.com απο την αρχη εχω το προβλημα οτι δεν μπορω να λαβω eimail αλλα μονο να στελνω μονο κανα δυο φορες εχει τυχη να λαβω eimail και εκεινο απο δικο μου αλλο λογαριασμο.Εχω κανει registration στο πλαυστασιον και κανα δυο σαιτ ακομη και δεν λαμβανω ουτε ενα eimail απο κανενα εχω τρελαθει τι να κανω?Το τελευταιο καιρο στελνω eimail απο δυο διαφορετικους λογαρισμους και συνεχεια μου ερχεται μυνημα fail to send.Οποιος θελει να βοηθηση το eimail μου ειναι [email protected]
imitheos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Το πρόβλημα λύθηκε. Αναφέρω απλά τι έφταιγε σε περίπτωση που έχει μελλοντικά κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα. Ο Γιάννης κάποια στιγμή έκανε κανονικά register ένα λογαριασμό στο yahoo. Τα mail τα βλέπει από mail.yahoo.com έτσι είχε την εντύπωση ότι η διεύθυνσή του ήταν [email protected] όπως έγραψε και στο μήνυμά του. Επειδή όμως όταν έκανε την εγγραφή δήλωσε χώρα Ελλάδα, η διεύθυνσή του είναι [email protected]. Στο ps-network και σε όλα τα site δήλωσε διεύθυνση .com και για αυτό δεν του ερχόταν κανένα mail. Οι "κανα δυο φορές" που έλαβε mail από άλλο δικό του λογαριασμό ήταν επειδή έκανε reply οπότε το μήνυμα στάλθηκε στην σωστή διεύθυνση. Απλά δηλαδή ήθελε να αλλάξουμε την δηλωμένη email διεύθυνση και να βάλουμε την σωστή με .gr
aslanG7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Ενα μεγαλω ευχαριστω στον imitheo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα