haHa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Παρόλα αυτά, εμπιστεύεστε τον υπάλληλο του Systemgraph (για παράδειγμα) να βάλει SSD στο iMac; Πρέπει να λυθούν αρκετά πράγματα. Και αν πει σε κάτι δεν βαριέσαι; Λίγα λεφτά φαντάζομαι ότι παίρνουν και εκεί... Επισημο service provider της apple ειναι και η Systemgraph, μια χαρα τους εμπιστευεσαι και μια χαρα ακριβοι ειναι! από την άλλη αγοράζεις mac για να κάνεις bootcamp με windows? ΕΛΕΟΣ.... πετάς vmware αν στην τελική θές windows 7 ή linux.. Τα ημιμετρα και τα μπακαλιστικα πραγματα που λεγαμε.... Ερχεσαι εσυ και λες οτι ειναι "ΕΛΕΟΣ" (με bold και κεφαλαια) να βαλεις windows ή linux. Που ξερεις εσυ τις αναγκες του καθε χρηστη, που ξερεις αν μπορει να υπαρχει ενα προγραμμα μονο σε linux ή windows που να χρειαζεται ο χρηστης ή αν θελει να παιζει και κανα παιχνιδι σε windows που εκμεταλλευεται καλυτερα το hardware . Αν δεν μπορεις να καταλαβεις οτι οι δικες σου αναγκες δεν ειναι αναγκαστικα οι αναγκες ολων των χρηστων (δεν ειναι τυχαιο οτι η apple εβγαλε το bootcamp,προφανως αρκετοι χρηστες το θελανε), τοτε ειναι λογικο να μην μπορεις να καταλαβεις γιατι ειναι μπακαλιστικη η λυση του automator script για ενα hardware προβλημα , που δεν εξαφανιζεται αλλα θα συνεχισει να υπαρχει σε αλλη εγκατασταση ή λειτουργικο.
zeke Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Γι'αυτο τον λόγο υπάρχει το virtual περιβάλλον...για να μπορείς να χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα που δεν υπάρχει σε αντίστοιχο λειτουργικό.. Την λύση του script την πρότεινα και όπως είδες γιατί δεν υπάρχει λύση για αλλάγη του σκληρού με κάποιον aftermarket (μιλάμε για τα μηχανήματα 2011) some more info: http://blog.macsales.com/10146-apple-further-restricts-upgrade-options-on-new-imacs
haHa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Γι'αυτο τον λόγο υπάρχει το virtual περιβάλλον...για να μπορείς να χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα που δεν υπάρχει σε αντίστοιχο λειτουργικό.. Ε, τοτε δεν φαινεται να γνωριζεις την διαφορα του native απο το virtual.. Μπορει εσενα να σου αρεσει να παιζεις ενα παιχνιδι ή μια απαιτητικη εφαρμογη σε virtual περιβαλλον, αλλα καποιοι προτιμουνε να κανουν την δουλεια τους πιο σοβαρα χωρις πετσοκομμενες επιδοσεις. Οπως σου ειπα και πριν, δεν μπορεις να καταλαβεις οτι οι δικες σου αναγκες/χρησεις δεν αντικατοπτριζουν τις αναγκες ολων των χρηστων.
zeke Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Τέλος πάντων... Eπειδή όλα αυτά είναι πολύ υποκειμενικά..και όπως είπες ο καθένας μας, έχει διαφορετικές αναγκές για το πως θα δουλεύει το pc του.. Μπορώ να το καταλάβω απόλυτα...απλά (κακώς) άνοιξα μια παρένθεση για το θέμα αντικατάστασης του υπάρχον (oem) σκληρού δίσκου στους καινούριους iMac και την λύση που τουλάχιστον εγώ χρησιμοποιώ και άλλοι τόσοι σε ξένα forum κλπ In examining the 2011 27″ iMac’s viability for our Turnkey Upgrade Service, every workaround we’ve tried thus far to allow us to upgrade the main bay factory hard drive still resulted in spinning fans and an Apple Hardware Test failure. We swapped the main drive out (in this case a Western Digital Black WD1001FALS) with the exact same model drive from our inventory which resulted in a failure. We’ve installed our Mercury Pro 6G SSD in that bay, it too results in ludicrous speed engaged fans and an AHT failure. In short, the Apple-branded main hard drive cannot be moved, removed or replaced.
Κomos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 @Δεινόσαυρος @Κomos Είναι μεγάλη μαγκιά που έχεις βάλει OSX σε PC πράγματι. Δεν μπορείς όμως να έχεις το Support της Apple. Ότι Updates βγουν να τα βάλεις κλπ. Αν σου δουλεύει άπταιστα είσαι από τους λίγους και τους τυχερούς. Είναι ας πούμε κρίμα να βάζεις το HDMI και να παγώνει το σύστημα. Δεν με νοιάζει πως σφάζεται το μηχάνημα, γιατί πρόκειται για ένα μηχάνημα που δεν αναβαθμίζεται. Παίρνεις ένα κλειστό πράγμα τόσο σε Hardware, όσο και σε λειτουργικό. Κλειστό όσο δεν πάει όπως και ο πρώτος Mac! Αυτό αρέσει. Δίνει την αίσθηση της τάξης και της ασφάλειας. Είμαι έμπειρος χρήστης στα PC και κάνω ότι θέλω σε αυτό. Χαίρομαι και μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει όμως και η ανακούφιση και η αίγλη που σου αφήνει το All in one μηχάνημα. ποιος σου είπε ότι δεν είχα προβλήματα στα 2 χρονια η ότι είχα πάντα το τελευταίο λειτουργικό ? για αυτούς τους λογους αποφάσισα να πάρω το real one για support ούτε κουβέντα κάνα φόρουμ και μπορεί.. όλως παράδοξος με ati 4850 και 5850 δεν είχα ποτε το παραμικρό πρόβλημα.. με καμια έξοδο σε ότι οθόνη και να δοκίμασα
Heatspreader Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ποιος σου είπε ότι δεν είχα προβλήματα στα 2 χρονια Οι περισσότεροι λένε, "κάνε Hackintosh μωρέ, θα έχεις και καλύτερες επιδόσεις λόγω Hardware". Παραλίγο να το πιστέψω για να σου πω την αλήθεια. Δεν παραδέχονται ότι δεν δουλεύει τέλεια. η ότι είχα πάντα το τελευταίο λειτουργικό ? Αυτό δεν μου το είπε κανείς για να είμαι ειλικρινείς. Είχα φρικάρει πολύ όμως όταν έκαναν Jailbreak στα iPhone, χωρίς να έχει βγει untethered έκδοση και πρότειναν και στον κόσμο να το κάνει. Απλά τραγικό.
georgeadams Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Το κατσαβίδιασμα έχει την χάρη του αλλά ως πότε? Όλα κάποτε τελειώνουν και περνώντας τα χρόνια κοιτάς αλλά πράγματα. Αν και πρέπει να διευκρινίσω ότι δεν ισχύει pc = κατσαβίδιασμα. Μπορείς να το στήσεις και να μην το πειράξεις ποτέ. Μια χαρά θα δουλεύει αν το προσέχεις. Δε θα μπορούσα να τα είχα γράψει καλύτερα! Κατά τα άλλα, το τοπικ &&*@#κε πάλι. Παίρνει-δεν παίρνει SSD, χάνεις-δε χάνεις την εγγύηση. Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις