Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, δεν παίζω multiplayer και για να σου πω την αλήθεια δεν έχω παίξει ποτέ.

Σε single player και 1920 χ 1080

με όλα ultra + MSAA 2X (αντί για 4 που έχει μέγιστο) + όλα τα άλλα φίλτρα τέρμα έχω 48 average και ναι, είναι τέλεια. Εκτός αν κάποιος βλέπει διαφορά από τα 50 στα 60. Εγώ πάντως δεν βλέπω οπότε μου κάνει.

Για να αρχίσω να ρίχνω settings θα πρέπει το παιχνίδι να είναι μόνιμα κάτω από 35. Εκεί με ενοχλεί. Τέτοιο παιχνίδι είτε δεν υπάρχει είτε δεν έχω παίξει εγώ μέχρι στιγμής.

Δημοσ.

Όχι, δεν παίζω multiplayer και για να σου πω την αλήθεια δεν έχω παίξει ποτέ.

Σε single player και 1920 χ 1080

με όλα ultra + MSAA 2X (αντί για 4 που έχει μέγιστο) + όλα τα άλλα φίλτρα τέρμα έχω 48 average και ναι, είναι τέλεια. Εκτός αν κάποιος βλέπει διαφορά από τα 50 στα 60. Εγώ πάντως δεν βλέπω οπότε μου κάνει.

Για να αρχίσω να ρίχνω settings θα πρέπει το παιχνίδι να είναι μόνιμα κάτω από 35. Εκεί με ενοχλεί. Τέτοιο παιχνίδι είτε δεν υπάρχει είτε δεν έχω παίξει εγώ μέχρι στιγμής.

τα 48 -50 είναι μια χαρά. Το θέμα είναι ότι αν παίξεις multi, είδικά caspian border και άλλες ανοιχτές πίστες θα τα δεις όλα κολυόμενα. Το MSSA και το ultra θα πάνε άκλαυτα...

Να σου δώσω ένα μέτρο συγκρισης με 6970 cf έβλεπα multi 120-180 fps, και σε caspian έπιανα και 60.... ΧΩΡΙΣ MSSA! (ultra τα άλλα)

Δημοσ.

Καταρχας μην περιμενετε την 7850 στα 200 Ε τον μαρτη.. καπου 240-60 Ε θα κανει... Εδω κανει 150 Ε η 7770 με τα μισα CU... ( 1280 shaders θα εχει )...

Το ΜSAA το εκανε η ΑΤι και μαλιστα υπαρχουν δηλωσεις απο την ΑΜD αν γινεται να απενεργοποιηται και να ενεργοποιειται το FXAA της NV καθως δεν ριχνει τα fps..sto BF3...

Η 4890 ειναι dx 10.1 γι αυτο δεν την συστηνω.. απλα...

Αμα εχεις CF SLI δεν εχεις διπλασια μνημη καθε διαδοχικο fps θα βγαινει απο αλλη καρτα...

Δημοσ.

Αμα εχεις CF SLI δεν εχεις διπλασια μνημη καθε διαδοχικο fps θα βγαινει απο αλλη καρτα...

αυτό εννοείται απλά επειδή βάζεις μεγαλύτερο AA και μεγαλύτερα Settings χρειάζεσαι την περισσότερη μνήμη.

Κοίτα αν δεν τα κάνει μαντάρα η nvidia με το kepler , αυτές οι τιμές τον απρίλιο θα έχουν πέσει 40% κάτω...

βέβαια έχει αρχήσει να ακούγεται ότι θα υπάρξει καθυστέριση.

Στο θέμα μας, προτιμώ να νοιώθω άνετα με το θέμα μνήμη και να βάζω textures στο full παρά 10-15% παραπάνω ισχύ στον πυρήνα. αν είχαν τα ίδια ακριβώς χρήματα η 6850 2gb και η 6870 1Gb θα το σκεφτόμουν πολύ ποιά θα επιλέξω. Αν σκόπευα να κάνω crossfire σίγουρα την κάρτα με τα 2 gb.

Δημοσ.

Θα το ξαναπω... H ιδια η ΝV ειπε για χαμηλοτερα yields κατα τα δεξια αριστερα λεγομενα ενω η ΑΤΙ για καλυτερα yield . Αρα μην περιμενε η 7950 απο 400 Ε να παει 250 Ε ... 310-340 Ε θα εχει.. Ποτε δεν εχει ριξει τις τιμες ξαφνικα ετσι η ΑΤΙ-AMD ναι θα πεσουν αλλα οχι κατευθειαν το καλοκαιρι ισως...

Θυμηθειτε το 1100Τ τον γεναρη του 11 που ειχε 290 Ε και σε εξι μηνες ειχε 185Ε..

Δημοσ.

Να πω και εγω τη βλακεία μου, επειδή ψάχνω τωρά για μιά 6870 για CF (έχω ιδη μία 6870 1gb) θα ήταν προτιμότερο να βάλω 6850 2 gb?

Δημοσ.

Όχι. Η μνήμη στο cf δεν προστίθεται. Η συζήτηση που έγινε στα προηγούμενα ποστ είναι περισσότερο θεωρητική. Αν βάλεις 6850 θα έχεις χειρότερες επιδόσεις σε οποιαδήποτε ανάλυση. (άσε που και η 6870 που έχεις ήδη θα τρέχει κι αυτή σαν 6850)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...