Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν κανεις cf αργότερα έχει νόημα η 6850 2gb, αν όχι σίγουρα 6870.

Σε cf θα ανεβάσεις ρυθμίσεις και θα παίξει ρόλο η μνήμη, αλλιώς τίποτα.

Αν πήγαιναν 120 ευρώ η μία το έψηνα ένα cf 6850 2gb για δοκιμή

Δημοσ.

6870..

Πιστεύω πως η 6850 είναι "αρκετά" αδύναμη για τα 2gb.

Επίσης ποιο είναι το υπόλοιπο σύστημα?

υπαρχει στην υπογραφη μου
Δημοσ.

χμμ.. από 4890 δενθα δεις τραγική διαφορά σε 6850/70

Η γνώμη μου είναι τσίμπα μια 2η 4890 ... ειμαστε σε φάση ανακατάταξης και σε 2 μήνες θα υπάρχουν πολύ καλές λύσεις...

Δημοσ.

φιλαρακο η 6870 εχει σαφως καλυτερη αποδοση απο την 4890 του 2009..

ΠΑΡΕ 6870 ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΜΕ CF HD4000 που δεν υποστηριζεται πλεον...

ρε συνάδελφε

1)η 4890 είναι δυνατή κάρτα ρίχνει στα αυτιά στην 5770, είναι κοντά στην 5790. 2*4890 ρίχνουν και στην 5870, πόσο μάλλον στην 6870.

2) του λές να πάει να ψωνήσει τώρα κάρτα 160 ευρώ με 1 gb ram (Πολύ λίγο πλέον) ενώ η 7850 είναι στη γωνία με 2gb και σίγουρα μεγαλύτερη απόδοση. και τιμή κανένα 200αρι

3) αν κάνει cf και περιμένει 2-3-5 μήνες θα ψωνίσει κάτι πολύ καλό στα 160-200 ευρώ και τότε πουλάει και το cf και παίρνει κάποια χρήματα πίσω.

4)Οι κάρτες με 1 gb είναι wasted money πλεον, τέλος όλες βγαίνουν με 1.5 + στη νέα γενιά και μαζί τους θα ανέβουν και οι απαιτήσεις των games

Δημοσ.

Φίλε σαββάκη επειδή το γράφεις και το ξαναγράφεις και δεν έχω διαβάσει να το αναλύεις: Για ποιά παιχνίδια και ανάλυση είναι πολύ λίγο πλέον το 1gb? Κάποιος που παίζει σε 1920 χ 1080 τι διαφορές θα δει? Και τέλος: Θα υπάρξουν μελλοντικά παιχνίδια όπου ο επεξεργαστής της 6870 θα μπορεί να τραβήξει και θα τον φρενάρει η έλλειψη μνήμης?

Δημοσ.

Θα υπάρξουν μελλοντικά παιχνίδια όπου ο επεξεργαστής της 6870 θα μπορεί να τραβήξει και θα τον φρενάρει η έλλειψη μνήμης?

Ακριβώς.

Τα textures και το ΑΑ και άλλα φίλτρα (blur klp) τρώνε την μνήμη.

Τα πρώτα είναι που κάνουν και την μεγάλη διαφορά στην ποιότητα των γραφικών, αυτά όλο και γίνονται πιο μεγάλα σε όγκο. Δε έχουν το καλό ότι δεν τραβάνει πολύ από την δύναμη του πυρίνα, αντίθετα γεμίζουν την μνήμη.

Οταν η μνήμη γεμίσει, τέλος. Τα frames πέφτουν στο μισό και κάτω δεν έχει σημασία πόσο δυνατή κάρτα έχεις.

Αυτή τη στιγμή το bf3 είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση, αφού σε 1080p πιάνει 1.7-1.8 gb.

Ολες οι νέες κάρτες είναι 1.5-2gb και άνω οπότε καταλαβαίνεις ότι από εδώ και πέρα τα παιχνιδια θα γράφονται υποθέτοντας μια άνεση στη μνήμη. Ειδικά αφού η σειρά 69χχ έχει προλειάνει το έδαφος με τις κάρτες 2gb.

Εάν δε παίζεις με δυνατή κάρτα ή cf/sli Που επιτρέπει να ανεβάσεις τα φιλτρα και τα settings η μνήμη γεμίζει. για αυτό σε cf θελεις παραπάνω μνήμη.

Αυτή τη στιγμή είμαστε ακριβώς στο σημείο που φεύγουμε από το 1 gb και πάμε στα 2 gb, όπως φύγαμε από τα 512 και πήγαμε στο 1 gb.

Τότε πολλοί καναμε τσιγκουνιά και πήραμε 4850/70 ή 9800gtx με 512 mb και σύντομα αυτές οι επιλογές γονάτισαν, εγώ προσωπικά το 4850 cf που είχα θα το είχα κρατήσει πολύ παραπάνω αλλά με έκοβε η μνήμη και πήγα σε 4870x2

Δημοσ.

Πώς πιάνει 1.7-1.8 όταν εγώ με 1gb παίζω τέλεια?

το τέλεια πόσα fps είναι;

Μιλάμε για multiplayer έτσι;

το θέμα είναι τα settings... είσαι με όλα ultra; έχεις AA;

αν ρίξουμε settings και ζητάμε 30 fps και μια 5770 τα τρέχει όλα ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...