miltos844 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας ! Το πρόβλημα μου είναι το εξής Ο οτε μου ειχαν δωσει αρχικα το bautec μετα το εκανα αλλαγη επειδη διμιουργουσε εναν ηχο στο τηλεφωνο μου εδωσαν το tomshon επισης και αυτο κανει θορυβο σημερα το αλλαξα με το zte μετα απο 100 συνδιασμους φιλτρων δεν μου κανει ηχο αλλα σε περιπτωση που ξανα αρχισει γιατι κατι τετοιο κανανε και τα αλλα εχετε κατι να μου προτινετε;
SPANK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω πως δεν έφταιγε το router για τον ήχο που άκουγες στο τηλέφωνο αλλα κάποιο απο τα φίλτρα που είχες στο τηλέφωνο σου η το splitter
miltos844 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ειμαι συγουρος για αυτο που λες γιατι με ρουτερ του εμποριου δεν ακουγα κανεναν θορυβο στο τηλεφωνο οτι και φιλτρο να εβαζα
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 +1 στον spank.εχω κανει πανω απο 3000-4000 εγκαταστασεις.οσες φορες ακουγα θορυβο στο τηλεφωνο η δεν ειχαν καπου φιλτρο. η υπηρχε συναγερμος χωρις φιλτρο. η υπηρχε προβλημα στην γραμμη πχ οξειδωμενα καλωδια η προβλημα στο κομματι του οτε σε σπανιες περιπτωσεις ειχα πετυχει ο θορυβος να υπαρχει με splitter speedtouch και να βαζω αλλο splitter απο αλλη εταιρεια και να παιζει μια χαρα.το εχω πετυχει και με φιλτρο Noname. μαλλον οι συνδυασμοι που εκανες αλλαξαν το αποτελεσμα οχι το ρουτερ.επισης να μην εχεις πριζακια του οτε στο χωρο.να μην ειναι ενωμενη η αναπληρωματικη γραμμη στο κεντρικο πριζακι κτλ κτλ.
SPANK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Και αυτο που λεει ο poulinos μήπως εχεις κανένα συναγερμό ? Μέχρι στιγμής ειναι οκ τώρα ?
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 κατι με κανα φιλτρο ποιος ξερει.η καμια βλακεια στην καλωδιωση
miltos844 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Στο συναγερμο το εχω ελενξει και εχω βελι φιλτρο αλλα εχω τον εχω και απεργοποιησει τελος παντων να μην το γρουσουζεψουμε μιας και καθετε μια χαρα
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 α.προσοχη στον συναγερμο να μην μπει το φιλτρο αναποδα.β.για να τον απενεργοποιησεις δεν φτανει να τον κλεισεις απλα αλλα να βγουν τα καλωδια απο πανω τελειως της τηλεφωνιας.
miltos844 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Ναι το ξερω δεν το εχω απενργοποιησει εγω αυτος που μας εβαλε το συναγερμο το εκανε και ειναι ψαγμενος δεν εχει πρεπει να εχει κανει λαθος ειναι και φιλος μου
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 τοτε κανα φιλτρο μπορει να ηταν. η καποια απο τις αλλαγες που εκανες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα