Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 ssd πάντως δεν πιάνει
alex89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 ssd πάντως δεν πιάνει Καμία αντίρρηση. Απλώς αναρωτιέμαι πόσο πιο αργός είναι από έναν ssd ή πόσο πιο γρήγορος από τους κλασικούς με κινητά μέρη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 θα σου έλεγα να κοιτάξεις review αλλά δυστυχώς πρέπει να το έχεις μπροστά σου για να καταλάβεις την αίσθηση, ούτε καν άποψη άλλου, τελείως υποκειμενικό...
greekparot Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Απο pixmania Sent from my iPhone using Insomnia
dimpa16 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Και εκει που εχω ψηθει και ψαχνω για μαγαζια να τον αγορασω,πεφτω πανω σ`αυτο το link : http://forums.seagate.com/t5/Momentus-XT-Momentus-Momentus/If-you-have-problems-with-Momentus-XT-please-come-in/td-p/59455 Και τωρα,τι γινεται???
greekparot Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Εγω εχω την ver.SD28 αλλα δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. Ουτε freezing κλπ.. Εχω τρεξει και το seatools και ολα πανε καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα