Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον κοίταξα λίγο, καλη περίπτωση φαίνεται απλα ξεπερνά την τιμη που έχω θέσει σαν όριο αλλα το σημαντικότερο είναι ότι πήγα σε 3 μαγαζιά και το καθένα δίνει άλλη εγγύηση : vision 1 έτος, plus4u: 2 & το e-shop: 3.

Τον βρήκα & στο αμαζον αλλα δεν κατάφερα να εντόπισω με ποσα χρονια εγγύηση τον δίνουν.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Βρήκα την σειρά black με 5 χρονια εγγύηση περίπου 98-100€.

Εσυ είσαι αντίθετος με την πρόταση του φίλου για τον seagate?

Δημοσ.

Όσον αφορά τον seagate momentus xt μίλησα με την amazon.co.uk & μου είπαν 1 έτος εγγύηση.

Έστειλα και email την seagate Europe να μου πει & επίσημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

καλυτερα να αγορασεις ενα σκληρο της western digital πχ western digital scorpio blue 500GB

σιγά μην δώσει 100 euro για 5400rpm HDD, ας προσέχουμε τι προτείνουμε...

οπωσδήποτε 7200rpm εφόσον δεν μπορεί να πάει στον Momentus XT που ειπώθηκε πιο πάνω...

Όσον αφορά τον seagate momentus xt μίλησα με την amazon.co.uk & μου είπαν 1 έτος εγγύηση.

Έστειλα και email την seagate Europe να μου πει & επίσημα.

http://www.techpowerup.com/156962/Seagate-Take-A-Leaf-Out-Of-WD-s-Book-Offer-Crummy-ONE-YEAR-Warranties-On-Some-HDD-s.html

έχουν μειωθεί στα 3 χρόνια οι Momentus XT, όχι στον 1...

Δημοσ.

σιγά μην δώσει 100 euro για 5400rpm HDD, ας προσέχουμε τι προτείνουμε...

7200.11 effect λέγεται. Έβγαλε μια προβληματική σειρά η seagate και παραλίγο να κατηγορηθεί και για τις κάρτες γραφικών που καίγονται (άσχετο-αποτυχημένη απόπειρα χιούμορ). Κατά τα άλλα ολοι οι δίσκοι μπορεί να εμφανίσουν προβλήματα.

• Super Moderators
Δημοσ.

βάλε και τον 1 χρόνο εγγύηση στους Barracuda & Barracuda Eco Green & Momentus (απλούς), φτάνει και περισσεύει για να μην τους επιλέξεις...

αλλά στο προηγούμενο post κόλλησα στις 5400rpm, όχι στον κατασκευαστή...

Δημοσ.

Εάν πάρω τον seagate momentus xt θα πρέπει στο λάπτοπ το bios να έχει / υποστηρίζει ahci;

Στην παρούσα φάση το λάπτοπ δεν έχει δίσκο και στο bios που μπήκα έχει μόνο να επιλέξω ώρα / ημνια & 1st boot priority..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγορασα τον hybrid seagate momentus xt 500gb. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος μπορω να πω. Απλα το bios του λάπτοπ δεν έχει επιλογή για ahci & δεν ξέρω αν εβαζα λέμε τώρα.. Ssd θα είχε καλές ταχύτητες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...