Προς το περιεχόμενο

mod rewrite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω μια ερώτηση για mod rewrite rules στον apache.ίσως ακουστεί και ηλίθια αλλά θα την κάνω. σε όλα τα άρθρα που έχω διαβάσει σχετικά με το θέμα αναφέρονται στον κώδικα που πρέπει να γραφτεί στο .htaccess αρχείο αλλά κανείς δεν αναφέρει αν πρέπει να αλλάξουν τα links στα <a> tags.Η ερώτησή μου οπότε είναι, πρέπει να αλλάξουν και τα links; Το ρωτάω αυτό επειδή έχω γράψει ένα rewrite rule ο οποίος αναγράφει το .php σε .html αλλά αν δεν αλλάξεις τα a tags σε .html στο url συνεχίζει και φαίνεται το .php. Και επίσης πως θα μπορέσω να αλλάξω ένα url από products.php?id=33 σε products/33 θα πρέπει να απλά να το γράψω στο .htaccess file ή να το αλλάξω και στο a tag.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Θα πρέπει να αλλάξεις και τα anchor tags.

Έχεις δώσει οδηγία στον Apache όταν βλέπει ένα URI του στυλ "/products/33" να κάνει ανακατεύθυνση στο "products.php?ID=33". Αυτό μόνο.

Εάν εσύ, μέσω κάποιου link ή κατευθείαν από την address bar, αιτηθείς να σου δώσει το "products.php?ID=33", αυτό ακριβώς θα κάνει... διότι πολύ απλά, δεν έχει κάποια οδηγία για το πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει ένα URI αυτής της μορφής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...