Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εγκαταστήσει το Microsoft office Pro Plus 2010 μαζί και το Microsoft Proofing Tools Kit Compilation για τον ορθογραφικό έλεγχο. Ενώ στην αρχή δούλευε κανονικά τώρα δεν υπάρχει πλέον ορθογραφικό λεξικό. Δεν ξέρω αν πείραξα κάτι κατα λάθος αλλά εγώ δεν έχω κάνει καμμία αλλαγή. Η μόνη αλλαγή που έχω κάνει στο Office είναι ότι έχω βγάλει τα microsoft office IME 2010 για τις γλώσσες ιαπωνικά Κινέζικα και Κορεάτικα που μου έβγαζε.

Το παράξενο είναι ότι στο Μozilla έχω εγκαταστήσει το English - Greek Spelling dictionary 0.5.5 plug in για ορθογραφικό λεξικό το οποίο και αυτό δεν δουλεύει πλέον.

Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω τα ορθογραφικά λεξικά;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δοκίμασες επανεγκατάσταση του Office 2010?

Το ερώτημα είναι συνδέονται το λεξικό του Office με το λεξικό του Mozilla;

Αν ναι, τότε θα δοκιμάσω

Δημοσ.

Το ερώτημα είναι συνδέονται το λεξικό του Office με το λεξικό του Mozilla;

Αν ναι, τότε θα δοκιμάσω

Όχι δεν συνδέονται.

Για το firefox: Σε πεδίο που γράφεις κείμενο, κάνε δεξι κλικ και δες αν ειναι επιλεγμένο το CheckSpelling. Επισης Δες στο δεξι κλικ -> Languages ποιες γλώσσες ειναι επιλεγμένες

Δημοσ.

Όχι δεν συνδέονται.

Για το firefox: Σε πεδίο που γράφεις κείμενο, κάνε δεξι κλικ και δες αν ειναι επιλεγμένο το CheckSpelling. Επισης Δες στο δεξι κλικ -> Languages ποιες γλώσσες ειναι επιλεγμένες

ΟΚ Το πρόβλημα λύθηκε.

Στον μεν Firefox ήταν ξετικαρισμένη η επιλογή γλώσσας και στα δε Office ξετικαρισμένη η επιλογή ορθογραφικός έλεγχος.

Ευχαριστώ για την βοήθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...