dek22 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Έχω επιδότηση κινητού από την cosmote 190 ευρώ και θα ήθελα να πάρω μια συσκευή μέχρι 250 ευρώ. Εγώ είδα αυτές: http://www.e-germanos.gr/e-germanos/...dCategoryId=93'>http://www.e-germanos.gr/e-germanos/...dCategoryId=93 και http://www.e-germanos.gr/e-germanos/...dCategoryId=93 Περιμένω τη βοήθεια σας ή τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ.
PARASwrite Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ναι εχεις δικαιο γερμανε που μας ευχαριστεις για την προτιμιση αλλα δειξε μας και τα κινητα του φιλαρακου.
dek22 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ναι εχεις δικαιο γερμανε που μας ευχαριστεις για την προτιμιση αλλα δειξε μας και τα κινητα του φιλαρακου. φίλε μου το ένα είναι το htc wildfire και το άλλο είναι το samsung ace
christs Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 φιλε προσωπικα για μενα, στα 250 ευρω δε μου αρεσει κανενα απο τα 2 αυτα κινητα.... Αλλα ειναι το θεμα της επιδοτησης στη μεση. Μπορεις να τη χρησιμοποιησεις σε καποιο αλλο μαγαζι?? Δεν το ξερω καθολου το θεμα.. Αν γινεται, μπορουμε να σου προτεινουμε 2-3 πολυ καλυτερα κινητακια..
dek22 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 φιλε προσωπικα για μενα, στα 250 ευρω δε μου αρεσει κανενα απο τα 2 αυτα κινητα.... Αλλα ειναι το θεμα της επιδοτησης στη μεση. Μπορεις να τη χρησιμοποιησεις σε καποιο αλλο μαγαζι?? Δεν το ξερω καθολου το θεμα.. Αν γινεται, μπορουμε να σου προτεινουμε 2-3 πολυ καλυτερα κινητακια.. δυστυχώς δε μπορώ να τη χρησιμοποιήσω σε άλλο μαγαζί. αυτό που σκέφτομαι αν αξίζει είναι να περάσω την επιδότηση στο πάγιο και να αγοράσω κινητό από αλλού.
c0prse_grinder Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 λογικα μπορεις να χρησιμοποιησεις την επιδοτηση σου στο Πλαισιο η και καπου αλλου..αν ειναι αναγκαστικα απο cosmote τοτε προτεινω η το Galaxy Ace η το Xperia Mini αν δεν σ'ενοχλει η μικρη οθονη. Το wildfire εχει αθλια αναλυση οθονης και χαμηλη CPU γιαυτο και δεν το συνιστω
vasilis123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 δυστυχώς δε μπορώ να τη χρησιμοποιήσω σε άλλο μαγαζί. αυτό που σκέφτομαι αν αξίζει είναι να περάσω την επιδότηση στο πάγιο και να αγοράσω κινητό από αλλού. Περασε τη στο παγιο, και παρε το Sony Ericsson Neo V με 200€ .
orlox Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Σχεδον ολες οι εταιριες στο skroutz περνουν επιδοτηση cosmote. Αν σου ειπαν αλλιως στην γερμανο προφανως σου παπατζες Απο cosmote περνεις και το πολυ καλο ideos x5 pro
dek22 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, πήρα την επιδότηση από τα media markt το sony erickson neo v
arxaggelos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, πήρα την επιδότηση από τα media markt το sony erickson neo v Το έχει στο ΜΜ το Neo V; Είναι ετοιμοπαράδοτο ή το παρήγγειλες;
dek22 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Το έχει στο ΜΜ το Neo V; Είναι ετοιμοπαράδοτο ή το παρήγγειλες; έχει μια στοίβα με καμιά 100 κομμάτια.
christs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, πήρα την επιδότηση από τα media markt το sony erickson neo v αψογη επιλογη και αγορα φιλε μου, καλη απολαυση με το κινητακι!! Άσπρο μάλλον εννοείς, ε; σε επιβεβαιωνω παντως, οτι τουλαχιστον μεχρι πριν 2 εβδομαδες, υπηρχε μεγαλη ελλειψη απο μαυρα Neo V, ενω αντιθετα, ασπρα υπηρχαν, π.χ. αν παραγγελνες μεσω ιντερνετ το κινητο απο βοντα, στο στελναν μονο σε λευκο. Το δοκιμασα δηλαδη και μου το φεραν, αλλα τελικα βρηκα ενα τελευταιο κομματι μετα απο ψαξιμο ωρων. Τωρα, αν εχει αλλαξει αυτο και εχουν φερει ξανα και μαυρα, καλως.
arxaggelos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Στη Βόντα μου είπαν 7-10 μέρες περίπου για το μαύρο χωρίς να είναι απόλυτα σιγουροι, απλά λένε ότι η προμήθεια έχει εξομαλυνθεί αρκετά. Αλλά αν το βρω κάπου αλλού άμεσα δεν θα με χαλάσει.
christs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Αν εχει εξομαλυνθει, καλως. Γιατι θυμαμαι μου λεγαν δε ξερουμε ποτε θα ερθει αποθεμα, και θα εχουν προτεραιοτητα οι συνδρομητες κτλ κτλ μπλα μπλα οποτε δεν τους ειχα εμπιστοσυνη. Σαλονικη σε συνολικα σε 15 καταστηματα βοντα που τσεκαρα τηλεφωνικα δεν υπηρχε, οποτε βρηκα ενα τεμαχιο σε μαγαζι στην επαρχια. Για Αθηνα δεν εχω ιδεα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα