Panos0685 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα σε ολους. Τον αλλο μηνα μετακομιζω στο Μαρκοπουλο Μεσογαιας και θα ηθελα μια βοηθεια για το ποια εταιρια θα ηταν η καλυτερη επιλογη. Η cyta μου λεει οτι το σπιτι απεχει 657 μετρα απο το κεντρο της οποτε μπορω να πιασω και 35mbbs αν και εγω δεν τρελαινομαι και τα 24 μια χαρα μου ακουγονται αρκει να ειναι αξιοπιστα και χωρις προβληματα.Απο την αλλη η forthnet θελει να της δωσω ενα σταθερο για να μου πει τι ταχυτητες θα πιασω. Γενικα σαν ονομα εχω πιο πολυ εμπιστοσυνη στο ονομα forthnet (δεν ξερω γιατι) αλλα η cyta ειναι και λιγο φθηνοτερη.Το βασικο που με ενδιαφερει ομως ειναι η αξιοπιστια , η σοβαροτητα της εταιριας και η απουσια προβληματων. Εχει καποιος φιλος εμπειρια για Μαρκοπουλο Μεσογαιας και καμια προταση για το που να κινηθω? Ευχαριστω!
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 .ειτε πας cyta ειτε πας forthnet θα εισαι την ιδια αποσταση απο τον οτε οποτε θα πιασεις τα ιδια.η cyta Ποιο φτηνη αλλα δινει voip και ενα ρουτερ αστα να πανε η forthnet δινει κανονικη τηλεφωνια και Thomson.στην cyta παντρευεσαι το ρουτερ που εχεις στην forthnet επειδη δεν ειναι voip μπορεις να αλλαξεις.σε adsl κανονικα θα πρεπει η forthnet Να παιξει λιγο πιο καλα λογω 6 margin.εκτος αν πας σε vdsl cyta. τωρα στον μαρκοπουλο υπαρχουν 2 οτε οριστε και οι διευθυνσεις. Λ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥΛ. Πόρτο Ράφτη & Βενιζέλου και ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥMARKΕυαγγελιστρίας 6
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 αν έχεις όρεξη ρωτάς αν γίνεται να πας πρώτα στα "έως 24mbit" Cyta, για να δεις πως παίζεις και μετά να σε περάσουν στο πακέτο VDSL...
theomalegan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Σωστά τα κριτήριά σου αν δεν έχεις συγκεκριμένες ανάγκες νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πληρώνεις vdsl.
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Σ ωραιος...! αν έχεις όρεξη ρωτάς αν γίνεται να πας πρώτα στα "έως 24mbit" Cyta, για να δεις πως παίζεις και μετά να σε περάσουν στο πακέτο VDSL... λογικα δεν θα το κανουν λογικα παντα για ενα λογο.για το vdsl θα πρεπει να τον ριξουν σε αλλο οριο οποτε θα πρεπει στον οτε να πουν οτι πχ ενεργοποιησε τον στο οριο 40000 και μετα να πουν στον οτε γυρισε τον στο 40100 πχ.οχι οτι δεν γινεται απλα ο οτε χρεωνει 2 ευρω νομιζω την αλλαγη οριου.βεβαια απο την αλλη επειδη ο πελατης παιρνει καλυτερη υπηρεσια μπορει να γινει η αλλαγη χωρις να του ζητησουν να πληρωσει κατι.απλα μην πει οτι σαν δοκιμη το θελω και μετα να αλλαξω.ξεκιναει με adsl και μετα το αλλαζει.η αλλαγη οριου γινεται μεσα σε μια δυο μερς και γινεται σε 5 λεπτα οποτε θεωρητικα δεν θα μεινει χωρις ιντερνετ απλα θα πρεπει να του εχουν στειλει και τον αλλον εξοπλισμο κτλ κτλ. Σωστά τα κριτήριά σου αν δεν έχεις συγκεκριμένες ανάγκες νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πληρώνεις vdsl. ναι αν δεν το χρειαζεται δεν εχει νοημα να δωσει παραπανω λεφτα.αν ειναι 650 μετρα τοτε λογικα παντα θα παιξει και πολυ καλα και σαν adsl και σαν vdsl.εκτος απροοπτου παντα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 για αυτό είπα να ρωτήσει πρώτα και να μην πάει ντουγρού να το κάνει
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ναι πραγματι ειναι καλη φαση απλα δεν ξερω κατα ποσο θα το δεχτει η cyta χωρις να χρειαστει να πληρωσει εξτρα λεφτα.
weber122 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 ο @poulinos πιστεύω πως σε κάλυψε εγώ που έχω forthnet μπορώ να πω πως είμαι κομπλέ όσον αφορά τη σύνδεση αλλά αυτό αλλάζει από περιοχή σε περιοχή. η τεχνική υποστήριξη της cyta στην αρχή είχε μπουκώσει αλλά πρέπει αυτή τη περίοδο να ηρέμησε.
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ο @poulinos πιστεύω πως σε κάλυψε εγώ που έχω forthnet μπορώ να πω πως είμαι κομπλέ όσον αφορά τη σύνδεση αλλά αυτό αλλάζει από περιοχή σε περιοχή. η τεχνική υποστήριξη της cyta στην αρχή είχε μπουκώσει αλλά πρέπει αυτή τη περίοδο να ηρέμησε. και δεν ειναι μονο η περιοχη αλλα το βασικο ειναι αποσταση και ποιοτητα χαλκου.ενταξει καποιες περιοχες ειναι λιγο χειροτερες απο αλλες πχ λογω πολλων σιδερενιων box πχ περιστερι που εκει δεν ειναι μονο η αποσταση ειναι και οτι τα μισα box και,ειναι σκουριασμενα απο το 1950 και σιδερενια. οι τεχνικες υποστηριξεις λιγο πολυ πασχουν σε ολες τις εταιρειες.ειδικα στην αρχη .οπως ειναι και τωρα για την cyta. Μεχρι να οργανωθουν να δουν πως μπορει να γινει το ιδανικο support για να ξεπετανε κλησεις θα παρει καιρο και θα ταλαιπωρηθουν πελατες.γιατι πολλες εταιρειες ξεκινησαν σαν ενα ομαδικο support αλλα μετα επειδη πολλες φορες ο πελατης περιμενε το γυρισαν σε αλλο στυλ.πχ να υπαρχουν ατομα να καταγραφουν τις κλησεις και μετα να καλουν αλλα ατομα τους πελατες πισω.οποτε ο πελατης να ειναι σπιτι και να μην περιμενει πανω απο το ακουστικο.λιγοτερα παραπονα .
weber122 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 να υπαρχουν ατομα να καταγραφουν τις κλησεις και μετα να καλουν αλλα ατομα τους πελατες πισω καλά αυτό δεν μου φαίνεται και πολύ καλό. οι τεχνικες υποστηριξεις λιγο πολυ πασχουν σε ολες τις εταιρειες.ειδικα στην αρχη .οπως ειναι και τωρα για την cyta καλά και η cyta βιαστηκε να προσφερει vdsl παρα να κοιτάξει λίγο το support της
krypton Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 δεν νομίζω να βιάστηκε. καλό στο καταναλωτή κάνει. το λάθος που κάνει ομως είναι να κόβει κόστος από την υποστήριξη που προσφέρει το οποίο πρέπει να φτιάξει
poulinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 καλά αυτό δεν μου φαίνεται και πολύ καλό. καλά και η cyta βιαστηκε να προσφερει vdsl παρα να κοιτάξει λίγο το support της για το α.απο το να περιμενει καποιος στο τηλεφωνο 10 λεπτα αναμονη καλυτερα να το σηκωσει καποιος σε 2 λεπτα και να του πει θα σας καλεσουμε εμεις.ενταξει η καλυτερη λυση θα ηταν παραπανω ατομα αλλα αυτο δεν παιζει.οποτε απο το να παιρνει πχ καποιος απο το κινητο και να περιμενει 20 λεπτα καλυτερα να χρεωσει 2 λεπτα κινητο και μετα να τον καλεσουν.λεω για ατομα που δεν εχουν τηλεφωνια για χ υ λογο και δεν μπορουν να παρουν απο σταθερο.τα support γενικα πασχουν αφου μπαινει οποιος να νε με βασικο μισθο και γνωσεις τιποτα για να κραταει η εταιρεια το κοστος χαμηλα. δεν νομίζω να βιάστηκε. καλό στο καταναλωτή κάνει. το λάθος που κάνει ομως είναι να κόβει κόστος από την υποστήριξη που προσφέρει το οποίο πρέπει να φτιάξει τωρα για το vdsl δεν ειναι οτι βιαστηκε απλα με τα υπαρχοντα καλωδια και το να δινεις vdsl απο το αστικο κεντρο δεν εχει και πολυ επιτυχια ετσι και αλλιως.ολες οι εταιρειες εχουν κανει το support minimum.πονεμενη ιστορια οτι δεν ειναι τοσο καλο το after sales.πρεπει να φαινεται οτι δινει τρελες υπηρεσιες για να παιρνει ο πελατης και μετα απο support παμε στον πατο αλλα ο πελατης αγορασε.οχι μονο για cyta αλλα γενικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα