Hellaslover Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια, Εχω ενα μικρο προβλημα και χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Παιρνω film making ταξη στο κολεγιο, οπου σουταρουμε με τη καμερα και μετα χρησιμοποιουμε mac υπολογιστη και final cut pro x για να επεξεργαστουμε τα αρχεια/clips. Επειδη εμενα δε με βολευουν καθολου τα mac και επειδη δεν εχω παντα χρονο να τελειωσω την εργασια στο σχολειο, ψαχνω ενα προγραμα για υπολογιστη οπου μπορω να κανω save τα αρχεια σε flash drive, να παω σπιτι να κανω την εργασια στον υπολογιστη μου, και μετα οταν παω σχολειο να την ανεβασω στο server. Αυτο που θελω ειναι να μου προτεινετε ενα καλο και free video editing προγραμα, και επισης να μου πειτε αν θα εχω καποιο προβλημα να ανοιγουν τα clips σε final cut, δηλαδη αν θα εχω προβλημα με το φορματ απο pc σε mac.
TheELF Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Αυτο που θελω ειναι να μου προτεινετε ενα καλο και free video editing προγραμα, Δυστυχώς τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει για win,κάτι γίνεται για linux αλλά για win δεν υπάρχει τίποτα καλό.
micos000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Υπάρχει, αλλά δεν έχει κάτι αξιόλογο. Το video spin της Pinnacle και το Movie maker αλλά είναι για εντελώς βασικό editing (κόψιμο, μεταφορά, κανένα εφέ, ήχος και βασικοί τίτλοι).
Proxy*64* Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Κοίτα εδώ.Είναι μπόλικα και τα περισσότερα είναι trial version,αλλά μπορεί να βρεις κάτι free που να σου αρέσει.
micos000 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 @Proxy*64* Φίλε η softonic είναι από τα χειρότερα site για κατέβασμα προγραμμάτων που έχω συναντήσει. Όλα τα dl της έχουν toolbars και αλλάζουν αρχική σελίδα και search engine. Θα πρέπει να προσέξεις για να τα απενεργοποιήσεις πριν την εγκατάσταση. Αν κατεβάζεις κάτι από εκεί μην πατάς στο τεράστιο Download αλλά λίγο πιο κάτω που λέει Alternative Download για να κατέβει το πρόγραμμα σωστά και καθαρά. Θα πρότεινα όμως softpedia, cnet ή file hippo (που έχει και παλαιότερες εκδόσεις από τα προγράμματα) παρά το softonic
PARASwrite Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 pinnacle studio 15 HD adobe after effects sony vegas pro το θεμα ειναι οτι, αν προσθεσεις κατι στο βιντεο σου δεν θα μπορει να το διξει το mac γιατι θα του λυπει το αρχειο (add-ons κοκ του καθε προγραμματος) οποτε το μετατρεπεις σε avi ή mp4 και το πας ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα