gutsio Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπον εχω ενα vivaz pro που εντελως ξαφνικα μου ζηταει κωδικο κλειδωματος ενω δεν του εχω βαλει εγω κανεναν!!! προσπαθησα με ολους τους κωδικους που ειχα χρησιμοποιησει στο παρελθον,αλλα δυστυχως τιποτα. ποια λυση προτεινετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δοκιμασες το 0000? Αν οχι ισως εχει τιποτα στο βιβλιαρακι του κινητου στις οδηγιες χρησης. Κοιταξες εκει ομως να υποθεσω..σωστα? Αποστολή από HTC Desire Z με τη χρήση Insomnia App v2.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gutsio Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δοκιμασες το 0000? Αν οχι ισως εχει τιποτα στο βιβλιαρακι του κινητου στις οδηγιες χρησης. Κοιταξες εκει ομως να υποθεσω..σωστα? Αποστολή από HTC Desire Z με τη χρήση Insomnia App v2.0 ναι φυσικα το δοκιμασα,τιποτα κ στο βιβλιαρακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Eντελώς ξαφνικά ζήτησε κωδικό κλειδώματος; Πολύ περίεργο. Τον κωδικό ασφαλείας μάλλον εννοείς, σωστά; Με τους κωδικούς που λες πως προσπάθησες, υπάρχει περίπτωση να κλειδώσει μονίμως; (ερωτώ γιατί έχω μια παρόμοια περίπτωση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα