Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν αποφασισεις να παρεις PC τελικα, θα σου προτεινουμε τι Parts να βαλεις. Δεν αγοραζουμε ετοιμα PC.

δηλαδη λες οτι η σωστη λυση θα ηταν να παρω ενα φθηνο pc και να το αναβαθμισω?Δηλαδη το να παρω ενα pc που να εχει ας πουμε εναν επεξεργαστη core i5 και να του βάλω εγω μια καρτα καλη δεν ειναι προτιμοτερο?

Το βασικό πλεονέκτημα του ps3 είναι τα αποκλειστικά παιχνίδια που έχει,όπως το uncharted που μόνο και μόνο γι'αυτό αξίζει να πάρεις ps3.

Απο και και πέρα με 250ευρώ που έχει το ps3 δε φτιάχνεις με τίποτα gaming pc.

Αρα υπερτερεί και στο κόστος απόκτησης.

Επίσης η χρήση του είναι πιο ξεκούραστη.Δεν έχεις ασυμβατότητες,προβλήματα κτλ.

Βάζεις το bluray disc και παίζεις.

Κατα τη γνώμη μου το pc υπερτερεί μακράν στην ποιότητα των γραφικών και της ανάλυσης.

Και είναι πιο εύκολο να παίζεις αντιγραμμένα παιχνίδια.

Εγώ που ήμουν στην ίδια θέση με εσένα πήρα ps3,αλλά μετά απο μερικούς μήνες με τρώει να φτιάξω και pc.Αλλά δε μετανιώνω για το ps3.

μου φαινεται ειμαστε ακριβως στην ιδια θεση.Απλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω σιγουρα ποσο θα πορωθω με τα games και ποσο καιρο θα παιζω.Μπορει δλδ να παρω ps3 και μετα απο 2-3 μηνες να το βαρεθω.Ενω το pc θα μεινει για πολυ καιρο ουτως η αλλως αφου κανεις πολλα με αυτο.

Επισης με ενδιαφερουν πολυ τα γραφικα.Γι'αυτο σκεφτομαι το pc για gaming.Επισκεφθηκα προσφατα ενα νετ καφε και επαιξα λιγο καποια παιχνιδια τα devil may cry 4,batman arkham asylum,assassin's creed brotherhood και εντυπωσιαστηκα πολυ...

Βλεπω τελικα η λυση να ειναι καπου στη μεση.Δλδ να παρω ενα ps3 να ξεκινησω και γυρω στο καλοκαιρακι να το δωσω καινα παρω ενα pc

Δημοσ.

δηλαδη λες οτι η σωστη λυση θα ηταν να παρω ενα φθηνο pc και να το αναβαθμισω?Δηλαδη το να παρω ενα pc που να εχει ας πουμε εναν επεξεργαστη core i5 και να του βάλω εγω μια καρτα καλη δεν ειναι προτιμοτερο?

Οχι. Θα διαλεξεις ολα τα κομματια, κουτι, τροφοδοτικο, μητρικη, επεξεργαστη, μνημες, καρτα γραφικων, δισκο, οθονη, πληκτρολογιο, ποντικι Gamepad και ηχεια. :)

Ολα κομματια τα οποια τα συνδεει το μαγαζι τις περισσοτερες φορες.

Για να σου δωσω να καταλαβεις, καμια μαρκα απο τα ετοιμα δεν φτιαχνει κομματια για PC. Ολοι το κανουν οπως σου ειπα και βαζουν το ονομα τους, με τη μονη διαφορα οτι βαζουν σκουπιδια πραγματα.

Μαλλον για PC σε βλεπω. Η κονσολα ειναι ωραιο πραγμα, αλλα διαφορετικο. Με το PC κανεις τα παντα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μαλλον για PC σε βλεπω. Η κονσολα ειναι ωραιο πραγμα, αλλα διαφορετικο. Με το PC κανεις τα παντα.

Είναι και τι παιχνίδια θέλεις να παίζεις πολύ βασικό.

Αν σου αρέσουν FPS, Strategy, RPG τότε PC μακράν!

για ποδοσφαιράκια (pro - fifa), basket (2k12), tekken ή τύπου uncharted, metal gear solid , τότε Playstation.

Ότι έχει μείνει πίσω στο κομμάτι γραφικά ειναι γεγονος (το 99% ειναι σε 720p ανάλυση) αλλά απο την άλλη κερδίζεις σε ευκολία χρήσης και αμεσοτητα (+κόστος αγοράς).

Δημοσ.

Πάντα διαφωνώ ότι οι κονσόλες έχουν μείνει πίσω σε γραφικά. Απλά αλλάζει η ανάλυση και είναι πιο φτωχά τα Textures.

Τα γραφικά είναι ίδιου τύπου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...