Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω όλη την παρέα του φορουμ.Είμαι ο Παναγιώτης και τον τελευταίο καιρο σκεφτομαι να ξανασχοληθω με το gaming μετα απο πολλα χρονια.Δεν ξερω όμως αν πρεπει να διαλεξω pc η ps3.Γι'αυτο εχω αρχισει να ψαχνω λιγο τα πραγματα και με τοσα που εχω διαβασει για pc και επεξεργαστες,καρτες γραφικων κτλ εχω πηξει.πρέπει να μάθω δλδ γενικα για υπολογιστες πρώτα για να καταλάβω τι γινεται οσον αφορα τα παιχνίδια.Μηπως εχετε να μου προτεινετε αρθρα η σελίδες για να πληροφορηθώ?

Για αρχη με απασχολουν τα εξης:

1)πως κατατάσσονται οι καρτες γραφικων απο την καλυτερη(που παιζει ένα πολυ καλό παιχνιδι που έχει βγεί φέτος)προς την χειρότερη?

2)Για τις nvidia για παράδειγμα ποιες είναι καλυτερες οι gt,gts ή gtx?Και τι ρολο παιζουν τα νουμερα πχ 520,250 κτλ...

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων!!!!

Δημοσ.

Χαιρετω όλη την παρέα του φορουμ.Είμαι ο Παναγιώτης και τον τελευταίο καιρο σκεφτομαι να ξανασχοληθω με το gaming μετα απο πολλα χρονια.Δεν ξερω όμως αν πρεπει να διαλεξω pc η ps3.Γι'αυτο εχω αρχισει να ψαχνω λιγο τα πραγματα και με τοσα που εχω διαβασει για pc και επεξεργαστες,καρτες γραφικων κτλ εχω πηξει.πρέπει να μάθω δλδ γενικα για υπολογιστες πρώτα για να καταλάβω τι γινεται οσον αφορα τα παιχνίδια.Μηπως εχετε να μου προτεινετε αρθρα η σελίδες για να πληροφορηθώ?

Για αρχη με απασχολουν τα εξης:

1)πως κατατάσσονται οι καρτες γραφικων απο την καλυτερη(που παιζει ένα πολυ καλό παιχνιδι που έχει βγεί φέτος)προς την χειρότερη?

2)Για τις nvidia για παράδειγμα ποιες είναι καλυτερες οι gt,gts ή gtx?Και τι ρολο παιζουν τα νουμερα πχ 520,250 κτλ...

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων!!!!

Καταρχας καλως όρισες!

Τώρα για αρθρα κτλ δεν ξερω να σου πω αλλα για τις ρωτησεις σου θα σου απαντησω:

1. Η αληθεια ειναι πως περπει να ξερεις λιγα για καθε καρτα ετσι ωστε εσυ να την καταταξεις π.χ. μποrει να υπαρχουν 3 καρτες, η a1, η a2 και η a3, τώρα όμως μπορει η a1 να ειναι καλυτερη στο gaming από την a3 κι ας ειναι πιο καινουρια

2. Gt και Gts κατα την άποψη μου ειναι μονο για απλη χρηση... η gtx ειναι ολα τα λεφτα στα Games

Δημοσ.

Χαιρετω όλη την παρέα του φορουμ.Είμαι ο Παναγιώτης και τον τελευταίο καιρο σκεφτομαι να ξανασχοληθω με το gaming μετα απο πολλα χρονια.Δεν ξερω όμως αν πρεπει να διαλεξω pc η ps3.

Γειά σου Παναγιώτη.

Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ο κυριότερος είναι το πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις για pc. Ένας άλλος είναι αν πρόκειται να κάνεις και άλλα πράγματα με το pc. Ένας τρίτος το ποιές είναι οι απαιτήσεις σου από τίτλους παιχνιδιών. Και πολλά ακόμα. Απάντα αν θες στο πρώτο. Επίσης ανάφερε αν έχεις οθόνη και αν ναι ποιά.

Δημοσ.

Αν δεν ξερεις απο PC πας σε κονσολα.

Αν σε ενδιαφερει να μαθεις και εχεις και καποιον φιλο να σε βοηθησει πας σε PC.

Στην κονσολα πετας μεσα το δισκακι και παιζεις.

Στο PC πρεπει να ενημερωνεις τους Drivers της καρτας γραφικων και τα παιχνιδια θελουν εγκατασταση και ρυθμισεις. Αν τα κατεβαζεις και δεν τα αγοραζεις, μπλεκεις με κρακς, κλπ.

Με το PC θα μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα.

Εχεις TV καλη;

Δημοσ.

Γεια σας παιδια και ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!

Τηλεοραση εχω καλη.Όσο για το ποσα ειμαι διατεθειμμενος να δωσω,γυρω στα 600-700 αν τελικα αποφασισω να παω σε pc.

Τώρα,οσον αφορα τα παιχνιδια μπορω και βρισκω απο διαφορα σαιτ απαιτησεις κτλ...οποτε ξερω περιπου τι χρειαζεται το καθενα...

Απλα οταν αναφερει μια απαραιτητη καρτα γραφικων κι εγω ελεγχω αν ταιριαζει καποια που εχει βγει χρονικα αργοτερα καποιες φορες βρισκω οτι η χρονικα νεοτερη δεν αρκει...Αυτο ειναι που με προβληματισε...

Εχω ψαξει καπως το θεμα και βλεπω να ξεκαθαριζει το τοπιο σιγα σιγα.Αλλα και παλι χρειαζεται πολυ διαβασμα.Ευχαριστο βεβαια!

Α και μια τελευταια ερωτηση.Γενικα ποια μαρκα θα αξιολογουσατε ως καλη?Οι ΗΡ ας πουμε εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα καλοι...

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!για να μην ανοιγω νεο θεμα λεω και εγω το διλλημα μου.

Εχω ps3 και προσφατα εκανα και ενα πισι.

Στο μονο θεμα που υστερει το pc ειναι η καρτα γραφικων.

Το διλλημα μου ειναι να κρατησω το ps3 και να παιζω εκει games ή να το δωσω και να παρω μια 6950 second hand?

Δημοσ.

Το βασικό πλεονέκτημα του ps3 είναι τα αποκλειστικά παιχνίδια που έχει,όπως το uncharted που μόνο και μόνο γι'αυτό αξίζει να πάρεις ps3.

Απο και και πέρα με 250ευρώ που έχει το ps3 δε φτιάχνεις με τίποτα gaming pc.

Αρα υπερτερεί και στο κόστος απόκτησης.

Επίσης η χρήση του είναι πιο ξεκούραστη.Δεν έχεις ασυμβατότητες,προβλήματα κτλ.

Βάζεις το bluray disc και παίζεις.

Κατα τη γνώμη μου το pc υπερτερεί μακράν στην ποιότητα των γραφικών και της ανάλυσης.

Και είναι πιο εύκολο να παίζεις αντιγραμμένα παιχνίδια.

Εγώ που ήμουν στην ίδια θέση με εσένα πήρα ps3,αλλά μετά απο μερικούς μήνες με τρώει να φτιάξω και pc.Αλλά δε μετανιώνω για το ps3.

Δημοσ.

Ποιό είναι το pc σου και ποιά η ανάλυση της οθόνης?

amd 960t(ξεκλειδωνει σε 6πυρινο αλλα τους εκλεισα επειδη ειμαι μαμα ψυκτρα)

Vengeance 4giga

gigabyte 990fxa ud3

corsair atx 750 watt

gpu ουτε και που ξερω :P

Monitor ενα lg 25" led full hd.

Δημοσ.

Ωραία. Μέχρι πόσα δίνεις για κάρτα γραφικών?

αυτο ειναι το θεμα..

Εχω ps3 και σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω gpu.

Και ρωταω εγω αξιζει ή να μεινω στο ps3?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...