nazlos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Η δουλεια μου ειναι πανω στον υπολογιστη ολες τις ωρες και αρχιζουν και με τσουζουν τα ματια μου και λιγο ζαλαδα γιατι πρεπει να κανω καποια πραγματα γρηγορα κ τα ματια κουραζονται πολυ.Θελω να ρωτησω αν τα βοηθητικα γυαλια τυπου mark allen που εχουν 29 ευρω βοηθανε στα ματια ή ειναι μουφες...χωρις δεικτη μυωπιας,απλα να ξεκουραζουν τα ματια! 1
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Χαμήλωσε την φωτεινότητα, αν δεν το έχεις ήδη κάνει
nazlos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Χαμήλωσε την φωτεινότητα, αν δεν το έχεις ήδη κάνει Πρεπει να ειναι φωτεινη γτ πρεπει να βλεπω λεπτομεριες και χρωματα σε εικονες...
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Χαμήλωσέ την λίγο, 20-30%, δεν νομίζω να επηρεάσει. Έστω κάντο για 2 μέρες, δοκιμή
nazlos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Τί οθόνη έχεις; Laptop εχω Χαμήλωσέ την λίγο, 20-30%, δεν νομίζω να επηρεάσει. Έστω κάντο για 2 μέρες, δοκιμή Την εχω ηδη στο 50%...προσπαθησα να την χαμηλωσω κ αλλο αλλα μετα χανει αρκετα....
aledjo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Η λυση ειναι αυτο εδω το προγραμα http://stereopsis.com/flux/ 2
nazlos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Η λυση ειναι αυτο εδω το προγραμα http://stereopsis.com/flux/ Ειναι το pc της δουλειας αυτο δε πιστευω να ειναι καμια λαλακια κ παθω καμια ζημια με τα αρχεια μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Πρεπει να ειναι φωτεινη γτ πρεπει να βλεπω λεπτομεριες και χρωματα σε εικονες... Laptop εχω Την εχω ηδη στο 50%...προσπαθησα να την χαμηλωσω κ αλλο αλλα μετα χανει αρκετα.... όταν ρυθμίζεις την οθόνη με hardware calibrators, η φωτεινότητα συνήθως "πέφτει" στο 30% πάνω κάτω... sorry αλλά με το laptop δεν γίνεται "δουλειά"...
angmar Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Εδώ είσαι. Δοκιμασμένα από εκατοντάδες ζαβλάκια ανα τον κόσμο.
MaXmaD Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Αυτα που εχω εγω εχουν μια ελαφροτατη γαλαζια αποχρωση(ουτε καν το καταλαβαινεις). θεωρουνται απο τα "καλα" δλδ οταν τα πηρα πριν καμια 2-3 χρονια ηταν απο τα ακριβα. προσωπικα βλεπω διαφορα στα ματια... επειδη δεν τα χρησιμοποιω συχνα μπορω να την καταλαβω...
nazlos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Εδώ είσαι. Δοκιμασμένα από εκατοντάδες ζαβλάκια ανα τον κόσμο. A μια κατοσταρα εχουν ε?δεν ηξερα οτι εχει και διάφορα γυαλια νομιζα οτι εβγαιναν σε ενα σουλουπι,παντως δεν πολυ ψηνομαι να δωσω τοσα για την προσφορα τον μαρκ αλεν ενδιαφερομαι αλλα απο την στιγμη που υπαρχουν διαφορες ποιοτητες γυαλιων μονο οποιος πηρε απο μαρκ αλεν μπορει να απαντησει λογικα...
seventeen Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 bamb στο θεμα ενδιαφερομαι και γω, που μπορω να βρω τα ενλογο γυαλια;
santana99 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Παιδιά, ανάμεσα σε διάφορες μάρκες φακών από καταστήματα οπτικών για φακό με φίλτρο μπλε ακτινοβολίας και gunnar έχετε κάποια εμπειρία τι θα ταν καλύτερο για χρήση να μην κουράζονται τα μάτια, όχι sharper contrast και τέτοια...
eliasjuve Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να χαμηλώσεις τον φωτισμό την οθόνης. Μετά είναι το να κάνεις συχνά διαλείμματα να φεύγει το μάτι από την οθόνη και να χαλαρώνεις. Το flux που είπε ο φίλος παραπάνω είναι πολύ καλό για τις βραδινές ώρες, αλλάζει την θερμοκρασία χρώματος για να μην κοιτάζεις λευκό φως στην οθόνη που μπορεί να επηρεάζει τον ύπνο σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα