verizo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα , εχω φαει τον κοσμο να βρω τα συγκεκριμενα αρωματικα αυτοκινητου . Τα εχω βρει μονο στο ebay και το amazon , αλλα ειναι πανακριβα. Μηπως ξερει καποιος απο εσας αν υπαρχει μαγαζι στην Ελλαδα που μπορω να τα βρω ? Απο την αναζητηση που εκανα , δεν βρηκα τπτ
verizo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Link σε ευχαριστω που απαντησες , αλλα μου φαινεται πως το link που εστειλες δεν ειναι σχετικο με αυτο που ψαχνω
*Kezar* Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 στο πρακτικερ πηγαινε εχει παρομια..οχι την ιδια μαρκα αλλα εχει και τετοια. αυτα τα αρωματικα τα σπανε γιατι τραβανε την υγρασια χεχε.
moldovan20 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Έχω στο σπίτι παρόμοια, όχι την ίδια μάρκα αλλά δεν κάνουν τίποτα . Στο δικό μου έχω ρίξει κάτω από κάθε κάθισμα από ένα σακουλάκι με κάτι πετραδάκια που έχει στα Jumbo με άρωμα βανίλια . 2 χρόνια και ακόμα μυρίζουν .
Caiden Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Επαναφερω το νημα. Ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτο το αρωματικο που ειναι σε σκονη και το βαζεις στο τασακι του αυτοκινητου? Για παραδειγμα αν παω στο praktiker θα το βρω? Επισης αν μπορειτε προτεινεται και καποιο αρωμα. Θελω κατι διακριτικο, δηλαδη να μην μυριζει πολυ εντονα
tomasss Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Επαναφερω το νημα. Ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτο το αρωματικο που ειναι σε σκονη και το βαζεις στο τασακι του αυτοκινητου? Για παραδειγμα αν παω στο praktiker θα το βρω? Επισης αν μπορειτε προτεινεται και καποιο αρωμα. Θελω κατι διακριτικο, δηλαδη να μην μυριζει πολυ εντονα Mα αν το βάλεις στο τασάκι, πώς θα μυρίζει;
Caiden Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Διαβαζα σε ενα θεμα οτι μπαινει στο τασακι ετσι ωστε να "σπαει" την μυρωδια του τσιγαρου και ταυτοχρονα να αρωματιζει το αμαξι. Εκτος και αν εγω καταλαβα λαθος Βρηκα και το ποστ http://www.insomnia.gr/topic/138990-αρωμα-για-το-αυτοκινητο/?p=3458758
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα