Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύεται ότι μια εταιρία σαν την cyta θα παει καλα αν προκειμένου να σε ενημερώσει σου κλεινει το τήλ στα μούτρα! Αυτο μου συνέβη σήμερα εμένα! Και φυσικά και να ήθελα τώρα με τίποτα δεν παω σε αυτους!

Δημοσ.

Φυσικο επακολουθο του συνδυασμου:

Ελληνικη νοοτροπια+μισθος που καθοριζεται απο το ποσους πελατες θα φερεις+συγκυριακη δουλεια χωρις προοπτικη ανελιξης-καριερας+μηδενικα κινητρα απο την εταιρεια.

Προφανως βαραει τηλεφωνα ολη μερα ο/η υπαλληλος για να βγαλει το χαρτζιλικι/μεροκαματο και επειδη ειναι γιδι αν ακουσει καποιον να ειναι αρνητικος στο να εγγραφει στη cyta δεν καθεται να χασει 2-3 δευτερολεπτα και να αναλωνει το χρονο του σε ευγενειες...Χεστηκε.

Αυτα συμβαινουν οταν νιωθεις οτι δουλευεις/κανεις αγγαρεια για αλλους και εχεις μηδενικα κινητρα απο την εταιρεια σου.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς έγινε, σε πήρανε τηλέφωνο για να προωθήσουν κάποια υπηρεσία που ίσως σ' ενδιαφέρει και πριν καν μιλήσουν στο έκλεισαν;

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς, σε πήρανε τηλέφωνο για να προωθήσουν κάποια υπηρεσία που ίσως σ' ενδιαφέρει και πριν καν μιλήσουν στο έκλεισαν;

Προφανως το συνηθες φαινομενο να σε παιρνουν τηλ να σου λενε την κασετα τους και μολις ψιθυρισεις το "Δεν" (με ενδιαφερει) το κλεινουν επι τοπου.

Δημοσ.

Πιστεύεται ότι μια εταιρία σαν την cyta θα παει καλα αν προκειμένου να σε ενημερώσει σου κλεινει το τήλ στα μούτρα! Αυτο μου συνέβη σήμερα εμένα! Και φυσικά και να ήθελα τώρα με τίποτα δεν παω σε αυτους!

Yeah, ok αλλά πες και τι ΑΚΡΙΒΩΣ συνεβη....

Δημοσ.

ενα θα σου πω εχω cyta και περιμενω πως και πως να ληξει το συμβολαιο για να φυγω εχα ασυρματο panasonic και με αναγκασαν να αλλαξω μαρκα γιατι λεει με την panasonic δεν ειναι συμβατη η cyta.αντε βγαλε ακρη με τα ζωα.

Δημοσ.

Ένας εργαζόμενος όταν σου μιλάει στον ενικο λες και ήσασταν μαζι στο σχολείο και μετα απο 5 λεπτή συζήτηση σου λεει μου τρως το χρόνο μου αφου δεν θα πάρεις πακέτο τι με καθυστερεις!!!! Με νεύρο και θυμό !!!! Ούτε τζάμπα !!!!!

Δημοσ.

Και αγενείς και ύφος "στα@@μας", με ταλαιπώρησαν πολύ και με την σύνδεση (καθυστέρησαν κανα 2μηνο) και με την μεταφορά που έκανα μετά απο 800 τηλέφωνα και φαξ άργησαν 1+ μήνα,

κι έλεγα εντάξει μόλις λήξει το συμβόλαιο αλλάζω.

Συν οτι δεν μπορείς να πληρώσεις τον λογαριασμό στους αντιπροσώπους. Και τράπεζες/ταχυδρομεία θέλουν +1€...

:mad:

Δεν έχω όμως κανένα πρόβλημα με τη γραμμή, φτου φτου. Και μιας και δεν θέλω άλλο ετήσιο συμβόλαιο στο κεφάλι μου, δεν την αλλάζω τώρα.

Δημοσ.

εγώ πάλι με τη wind, δεν είχα πρόβλημα στη σύνδεση , αλλά έχω στη γραμμή.

Μετά από διαδοχικά τηλέφωνα και δήλωση βλάβης, από τα 6mbps με πήγαν στα 12 !

Ορίστε και τα στατιστικά του ZTE μπας και βγάλει κανείς άκρη :

Link Status Connected

Rate (Up/Down) 1014/12052 kbps

Noise Margin (Up/Down) 10.3/8.5 dB

Modulation Type ADSL_2plus

Line Attenuation (Up/Down) 13.1/22.3 dB

Output Power (Up/Down) 12.1/17.7 dBm

Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved

Max Rate(Up/Down) 1032/12668 kbps

Interleave depth 8

Annex Type AnnexA

CRC errors 1

Δημοσ.

Ότι ακριβώς είπε ο Solar_Fields , όλοι έχουμε γίνει νευρικοί μια βόλτα να κάνεις στο κέντρο και να κόψεις φάτσες τα λέει όλα , λίγη κατανόηση και λίγο να προσπαθούμε να έρθουμε και στη θέση του άλλου .

Τα όποιος δε μπορεί να κάνει τη δουλειά ας μην την κάνει , εντάξει αυτή η καραμέλα τελείωσε .

Δημοσ.

Φίλε μου όταν δουλεύεις μέσω τηλεφώνου η Ευγενία ειναιν100% απαραίτητη θέλει δεν θέλει ο πελάτης και όχι να του κλείνεις το τηλέφωνο κατα μούτρα!

Δημοσ.

Φίλε μου όταν δουλεύεις μέσω τηλεφώνου η Ευγενία ειναιν100% απαραίτητη θέλει δεν θέλει ο πελάτης και όχι να του κλείνεις το τηλέφωνο κατα μούτρα!

ναι εχεις δικαιο, αλλα σκεψου και την κουσασει του αλλο...

δεν λεω οτι δεν εκανε λαθος, αλλα νομιζω οτι ως ανθρωπος εχει τις αδυναμιες του

Δημοσ.

Επειδη ηταν αγενεις στο τηλεφωνο την αποριπτεις ως εταιρια??

Δηλαδη αν σου πουν οτι ειναι παρα πολυ καλη με τις ταχυτητες χωρις dc και τετοια δεν θα πας λογω αυτου του περιστατικου??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...