erenial Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ηθελα να ρωτησω για το corsair CX500v2 αν ισχυει οτι κανουν θορυβο η οτι η συγκεκριμενη παρτιδα εχει βγει καπως ελαττωματικη, αν εχει καποιος ιδια πειρα θα με βοηθουσε πολυ.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Θόρυβο δεν κάνουν. Ένα ελάττωμα είχε αναφερθεί και δω (βούιζε όταν έκλεινε). Δες στο forum της corsair λογικά κάτι θε έχει.
terry308 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μετά από 4 ώρες που δούλευα το κουτί δίπλα μου με ανοιχτό πλαινό , δεν παρατήρησα τίποτα.
pabou13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ειναι πολυ ησυχο, δεν θα εχεις προβλημα..
karmen1983 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Είναι ήσυχα ναι. Εχει παρατηρηθεί σε πολλά έντονος θόρυβος σαν σφύριγμα. Εκεί πας για αλλαγή Βέβαια και να μην πέσεις σε ελαττωματικό κάνει ένα ελαφρύ σφύριγμα αλλά πρέπει να πλησιάσεις το αυτί σου δίπλα του για να τον ακούσεις. Εχω περίπου 6 τέτοια και δεν έχω πέσει σε ελαττωματικό. Οπότε ναι το κοιτάς και το παίρνεις αν φυσικά καλύπτει το σύστημά σου το οποίο και δεν ανέφερες Μία άλλη εναλλακτική λύση και καλύτερη είναι αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Adata-BN-series-550W-80-ABN550-BZ-CEU.htm
thanosftw Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Είναι ήσυχα ναι. Εχει παρατηρηθεί σε πολλά έντονος θόρυβος σαν σφύριγμα. Εκεί πας για αλλαγή Βέβαια και να μην πέσεις σε ελαττωματικό κάνει ένα ελαφρύ σφύριγμα αλλά πρέπει να πλησιάσεις το αυτί σου δίπλα του για να τον ακούσεις. Εχω περίπου 6 τέτοια και δεν έχω πέσει σε ελαττωματικό. Οπότε ναι το κοιτάς και το παίρνεις αν φυσικά καλύπτει το σύστημά σου το οποίο και δεν ανέφερες Μία άλλη εναλλακτική λύση και καλύτερη είναι αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Adata-BN-series-550W-80-ABN550-BZ-CEU.htm Το 80+ τι ειναι? Ο.ο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 efficiency...80+ %
mooo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό το βούισμα το κάνει και το δικό μου corsair ax750 όχι τόσο έντονα όσο κάτι video στο youtube αλλά το κάνει, λέτε να το στείλω για αλλαγή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα