asterios1997 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα. Θα ήθελα να αυξήσω τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα μου και θέλω τη βοήθειά σας ώστε να φτιάξω ένα πρόγραμμα το οποίο δημιουργεί εικονικούς επισκέπτες σε όποιο site επιθυμώ. Δε θέλω να μου προτείνετε κάποιο άλλο εργαλείο αλλά να μου πείτε σε ποια γλώσσα προγραμματισμού μπορώ να το κάνω και αν γίνεται να μου δώσετε κωδικό ή κάποιο βίντεο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
kagelos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Εξαρτάται από το πως ορίζεται μια επίσκεψη σε ένα site. 1) Αν θες απλά να γραφτεί ένα request στο log του server, αρκεί ένα TCP/IP connection και ένα HTTP 1.1 GET. Μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού υποστηρίζει sockets. 2) Αν θες να μετρηθεί από μηχανισμούς στατιστικών όπως Google Analytics, θα πρέπει είτε να αναλυθεί ο τρόπος λειτουργίας της εν λόγω υπηρεσίας ή να φτιάξεις ένα πρόγραμμα που καταλαβαίνει HTML και μπορεί να εκτελεί javascript, δλδ έναν browser. Αλλιώς φτιάξε plugin για κάποιο browser. 3) Αν τέλος θέλεις να μετρηθεί από site στατιστικών που βασίζονται σε μετρήσεις από browser toolbars (π.χ. Alexa), τότε θα πρέπει να το κάνεις αναγκαστικά μέσα από κάποιο plugin για browser ή πάλι να αναλύσεις τον τρόπο αποστολής στατιστικών του toolbar και να τον χακέψεις. Έχε υπ΄όψη πως για το 2 και το 3, πέρα από το να φτιάξεις το απαραίτητο software, θα πρέπει να μπορείς να το εκτελείς και από διαφορετικά μηχανήματα και συνδέσεις στο internet. Με λίγα λόγια αν προσπαθείς να κοροϊδέψεις συστήματα στατιστικών όπως Google Analytics και Alexa, μάλλον θα φας τα μούτρα σου. Αν κρίνω και από τον τρόπο και το μέρος όπου ζητάς πληροφορίες για κάτι τέτοιο, η αποτυχία είναι δεδομένη !
nilosgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Το βασικο προβλημα ειναι to throttling στις IP. Δηλαδη αν αυτο το προγραμμα το τρεχεις απ το pc σου, οι "εικονηκοι" επισκεπτες θα εχουν την ιδια IP, αρα θα μετριεται ως ενας επισκεπτης που ανοιξε πολλα tab... Αν παλι, το προγραμμα σου κανει και αποσυνδεση-επανασυνδεση θα περνεις το πολυ 40 IP/ωρα αλλα θα πρεπει να μην χρησημοπιεις ιντερνετ οταν τρεχει το προγραμμα και υπαρχει πιθανοτητα να κολλησει η γραμμη απ τα πολλα ανοιξε-κλεισε και να περιμενεις κανα δυο μερες να τη φτιαξουν (το εχω παθει...)
theomalegan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το vidalia για το θέμα των ip.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα