Panozas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σας. Έχω ένα Samsung HM160HX εξωτερικό δίσκο 2,5΄΄ 160 GB για τον οποίο ψάχνω μια άλλη πλακέτα να βάλω μιας και ο σκληρός δεν είναι πλέον προς χρήση λόγω ατυχήματος. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει SATA connector ώστε να μπορώ να το βάλω πάνω σε εξωτερική θήκη. Η εταιρία το έχει αλλάξει στο μοντέλο αυτό και στη θέση του υπάρχει mini USB connector. Αυτός ο connector δυστυχώς έσπασε και ο μόνος τρόπος να ανακτηθούν τα δεδομένα του δίσκου είναι η αλλαγή πλακέτας (εκτός και αν γνωρίζετε κάποιο άλλο τρόπο). Είμαι σε αναζήτηση της συγκεκριμένης πλακέτας (Freecom Mobile drive XXS, Model code: SSJABA) αν κάποιος φίλος δεν χρησιμοποιεί πλέον τον εν λόγω δίσκο ή μπορώ να συζητήσω και την αγορά του ίδιου δίσκου (Samsung HM160HX). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε βοήθεια.
nikos903 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Που έχει σπάσει ο κονέκτορας; Έχει βγει τελείως; Βγάλε μια φωτογραφία του σπασίματος της πλακέτας και άμα σου έχει μείνει στο χέρι ο κονέκτορας βγάλε τον και αυτόν... Δες άμα σε παίρνει για κόλληση εκεί και μπορείς να δεις αμα δίνει κανένας πλακέτα στο σχετικό thread. Αμα δεν μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες πάρε απο εδώ: Link και σημείωσε που και τι έγινε....
Panozas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα. Δεν προχώρησα τελικά σε κόλληση του adaptor μιας και βρήκα ίδιο δίσκο απο συνάδελφο, έβγαλα τη πλακέτα, την έβαλα στον δικό μου δίσκο, μετέφερα τα αρχεία και συναρμολόγησα ξανά τον ξένο δίσκο. Τουλάχιστον έσωσα τα αρχεία. θα πειραματιστώ κάποια στιγμή να το κολλήσω τον adaptor στην πλακέτα και βλέπουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα