pOLoS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Logitech X-530 PC Multimedia Home Theatre Speaker System - 70 Watt (Total) (5.1) 49€ με δωρεάν μεταφορικά
teodor_ch Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ακόμα υπάρχουν αυτά?!?!?! Απο την φωτογραφία φαίνεται να είναι ολόιδια με κάποια που είχα αγοράσει πριν 10 χρόνια περίπου!!! Και μάλιστα έχουν πρόβλημα το οποίο έχει αναγνωρίσει η logitech και μου είχαν επιστρέψει μετά τη λήξη της εγγύησης όλο το ποσό που είχα δώσει για να τα πάρω! Δηλαδή τσάμπα 5.1 για 2 χρόνια πριν κάμποσα χρόνια! Νομίζω έχουν αντικατασταθεί απο κάποια άλλα Χ-5χχ http://www.google.gr...w=1600&bih=1075 http://forums.logitech.com/t5/Speakers/Popping-and-Humming-sound-Shielding-issues-Logitech-Audio/td-p/21946 For X-530 Surround-Sound Audio customers who experience this problem and have not found a suitable solution with our Customer-Support staff, Logitech is offering the option of a refund on the purchase price.
louben Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Εδιναι το γνωστο popping sound problem. Και εμενα μου ειχαν κανει refund και ειχα παρει το διαδοχο τους τα Χ-540 σαφως υποδεεστερα ομως απο τα Χ-530.
lionheart75 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Tα ηχεία εκτός του ότι είναι παμπάλαια τόσο κόστιζαν κάποια περίοδο πέρυσι και εδώ. Μάλιστα αν ψάξετε υπάρχει το αντίστοιχο νήμα με την περσινή προσφορά των x-530 απο wed supplies στα 49€ τα οποία πήρε αρκετός κόσμος απο το φόρουμ, καθώς και εγώ. Τίμια ηχεία μεν (αν δεν παρουσιάσουν το γνωστό πρόβλημα) αλλά αφενός δεν βολεύουν... πολύ καλώδιο, αφετέρου δεν κάνουν για μουσική. Όσο καιρό τα κράτησα (πολύ λίγο) τα είχα σαν 3.1, τα 2 πίσω surround ουδέποτε βγήκαν απο το κουτί. Με 50€ πάντως αγοράζεις κάποιο καλύτερο (για μουσική) και νεότερο 2.1 σύστημα τόσο απο την edifier όσο και απο την Logitech (π.χ τα Ζ523)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα