Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα...θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω πιο ασφαλη το λογαριασμο μου στο facebook γιατι απο ο,τι καταλαβα μπηκε καποιος αλλος..αλλαξα κωδικο..πρεπει να αλλαξω κ ip κ email οπωσδηποτε??δλδ αν δε τα αλλαξω 8α μπορει να ξαναμπει??ειχα στα ινφο μου το email μου να φαινεται στους φιλους..εαν το ρυθμισω ετσι ωστε να τ βλεπω μονο εγω θα ειναι πιο δυσκολο να ξαναπαραβιαστει ο λογαριασμος μου??σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.. ^_^

Δημοσ.

εαν το ρυθμισεις ετσι ωστε να το βλεπεις μονο εσυ θα ειναι πιο δυσκολο να ξαναπαραβιαστει ο λογαριασμος σου γιατι αν δεν ξερει το email σου δεν γινεται να μπει στο facebook σου. μετα αλλαξε κωδικο και βαλε καποιον πιο δυνατο με πολλα ψηφια σε συνδιασμο αριθμων και γραμματων.αν παλι εχεις προβλημα επικοινωνησε με καποιον διαχειριστη του facebook

Δημοσ.

αχχ παιδια εκανα μια βλακεια..ενεργοποιησα το device name και τωρα παω να μπω στο facebook και μου το ζηταει..τι γραφω???

Δημοσ.

οτι θες, αυτο πρακτικα σε βοηθαει στελνοντας σου email καθε φορα που συνδεεται ο λογαριασμος σου απο αλλο μηχανημα, και νομιζω σου λεει και αναλυτικα ποτε εκανες λογκιν στα λογκς.

Δημοσ.

οι διαχειριστες στο facebook μονο με αυτο δεν θα ασχοληθουν.β.αλλαζεις κωδικο και στο facebook και στο email σου.και πανω απο ολα δυσκολα password.επισης στο email σου αλλαξε το secret question γιατι πολλες φορες εβλεπα κατι secret question τραγικα.ποιο ειναι το ονομα της μητερας μου ποιος ο καλυτερος φιλος και craps like this

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...