hammerd Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ψαχνω για ενα φιλαρακι να του βρω ενα λαπτοπακι που να εχει τα παρακατω χαρακτηριστικα και δυνατοτητες.. 15,4~15,6 το πολυ οθονη 500gb δισκο το λιγοτερο 4gb μνημη καρτα γραφικων επειδη εχω να ασχοληθω 2 χρονια με το τι κυκλοφορει θα ηθελα κατι που να παιζει ανετα στα normal settings σιγουρα lineage 2 GOD κανενα παιχνιδι τυπου NFS και battlefield 2 και 3 στα normal settings...δεν τον ενδιαφερει να βλεπει την τελεια σκια και τον κοκκο τις σκονης πληρες πληκτρολογιο με ξεχωριστα πληκτρα numpad βασικο ! 3 usb 1 hdmi τουλαχιστον και webcam αυτονομια μπαταριας 2~2,5 ωρες το λιγοτερο με wifi on(καπου ειδα οτι φτανουν και 8!) wifi n δεν με ενδιαφερει να ειναι απαραιτητα τελευταιας τεχνολογιας και κυκλοφοριας, ακομα και μεταχειρισμενα σε αριστη κατασταση το πολυ ενος χρονου με αψογη μπαταρια και πληρη συσκευασια και εγγυηση-αποδειξη, τα λαμβανω υποψιν μου..
hammerd Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ευρος τιμων...το πιο οικονομικο που να κανει τουλαχιστον και μονο αυτα τπτ παραπανω..
Solidgamer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια,ειμαι φοιτητης και θα ηθελα κατι σαν λαπτοπ ή ταμπλετ για να κραταω σημεισωσεις στο μαθημα να μπενω στο internet στο eclass και να εχει ενα ικανοποιητικο browser.Να μπορω να διαβαζω comics,ebooks κτλ...Η τιμη θα ηθελα να φτανει το πολυ τα 300-350 euro? Υπαρχει κατι?Μπορειτε να με βοηθησετε? Ευχαριστω πολυ
Giorgos09 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ευρος τιμων...το πιο οικονομικο που να κανει τουλαχιστον και μονο αυτα τπτ παραπανω.. Για μεγαλυτερη οικονομια Asus. Καλησπερα παιδια,ειμαι φοιτητης και θα ηθελα κατι σαν λαπτοπ ή ταμπλετ για να κραταω σημεισωσεις στο μαθημα να μπενω στο internet στο eclass και να εχει ενα ικανοποιητικο browser.Να μπορω να διαβαζω comics,ebooks κτλ...Η τιμη θα ηθελα να φτανει το πολυ τα 300-350 euro?Υπαρχει κατι?Μπορειτε να με βοηθησετε?Ευχαριστω πολυ Αυτο ειναι ακριβως στα μετρα σου.
Solidgamer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον σας,αλλα θα προτιμουσα κατι που να αγγιζει ΤΟ ΠΟΛΥ τα 350 euro. Το tablet Asus φενεται πολυ καλο και εχει το πληκτρολογιο που βοηθαει,αλλα μηπως ξερετε καποιο παρομοιο με πληκτρολογιο ή χωρις(αλλα να ειναι βολικο στο να γραφεις) και πιο οικονομικο? Επισης αντικειμενικα για αυτη τη δουλεια τι πιστευετε οτι ειναι καλυτερο laptop ή tablet?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα