Lexus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 παιδια καλησπερα θελω να ρωτησο σε οπιους γνωριζουνε , εχω το counter strike condition zero , μπορω να παιξω μαζι με τον ξαδερφο μου που ειναι απο αλλη πολη online? δηλαδη πχ στην iceworld να παιζουμε 1 εναντιον 1?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Άμα έχεις steam και original το game τότε κανε ένα server από τα steam tools στείλε την ip σου στο χα σου και είσαι κομπλέ.
Lexus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 α δηλαδη χωρις να εχω κλειδι δεν γινεται? το κλειδι που το βρισκω?
Lexus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 φιλε ευχαριστω για την βοηθεια, δηλαδη να ξεχασω το CZ ποθ εχω τωρα με crack. στο σιτε που με εδωσες εχει κατι πακετα που αρχιζουνε απο 7.99 ευρω , δηλαδη αγοραζω αυτο και ειναι το παιχνιδι παλι αλλα με κλειδι?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δεν μπορώ να σε βοηθήσω για πειρατικά games, ότι αγοράσεις από steam είναι αυθεντικό, κανε install το steam και αγόρασε από το shop του steam ότι θες, κατεβάζεις γίνετε αυτομάτως install και τέλος. Τα tools για να κανεις server κτλ είναι free.
Lexus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ναι ρε σι αυτο ρωταο, εκεινο που εχει στα 7,99 ευρω ειναι το παιχνιδι δηλαδη και θα μπορω μερτα να δημιουργω κατευτιαν μεσα απο το παιχνιδι server? ο φιλος μου αν το εχει κρακαρισμενο πιστευω πως δεν θα υπαρχει προβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα