stelios_2809 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα, Έχω την Samsung UE40D5003 στο χωριό (Επίδαυρος). Δουλεύει ικανοποιητικά στο αναλογικό αλλά στην ψηφιακή λειτουργία ενώ σε γενικές γραμμές δουλεύει συχνά χάνει το σήμα , κολλάει , σπάνε τα χρώματα και χάνεται η λήψη. Υπέθεσα μήπως είναι πρόβλημα της τηλεόρασης και εγκατέστησα μια άλλη monitor/tv στο pc την Samsung ld220hd , η οποία και αυτή έχει ψηφιακό δέκτη αλλά και αυτή κάνει ακριβώς τα ίδια. Οπότε λογικά πάμε για κεραία. το σπίτι είναι παλιο σχετικα , 20 ετών 3 οροφο με 5 διαμερίσματα που όλα παίρνουν από μία κεραία. παλία με το αναλογικό όλες οι τηλ έπιαναν κανονικά. τι προτείνετε να κάνω?. μένω καμια 100 μέτρα από την παραλία. στην καλυψη της digea λέει πως είμαι οκ.
graphist83 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 H εκπομπη των ψηφιακων γινεται απο το ιδιο κεντρο με τα αναλογικα? Δεν γνωριζω για την περιοχη σου. Εαν οχι απλα χρειαζεται να την γυρισεις στο σωστο κεντρο. Δοκιμασε βλεποντας τις τιμες ισχύος-ποιοτητας σηματος να γυριζεις την κεραια μεχρι να κλειδωσεις στην υψηλοτερη τιμη. Εαν θες να αλλαξεις κεραια ακολουθησε τον οδηγο που εχω φτιαξει Link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα