Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά! Θέλω να αγοράσω ένα σετ ηχείων 2.1 για μουσική, παιχνίδα, ταινίες κλπ. σε οικονομική τιμή (45-50EURO) απο 40watt rms και πάνω και έχω το εξής τρίλημμα:

1)Konig CMP Sp36 (50watt rms) http://www.bestprice.gr/item/2149503743/konig-cmp-sp36-21

2)Trust 17249 wave 2.1 (45watt rms) http://www.bestprice.gr/item/2149504103/trust-17249-wave-21

3)Turbo-X D-400 (2.1) (40watt rms) http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Speakers/Turbo-X-Speakers-D-400-2-1-M200.htm

Περισσότερο ενδιαφέρομαι να έχουν καλή ποιότητα ήχου στα μεσαία και στα ψηλά, να γεμίζουν το χώρο. το μπάσο είναι δευτερεύον, το θέλω διακριτικό. επίσης με ενδιαφέρει να έχουν όσο καλύτερη ποιότητα κατασκευής γίνεται, μη μου μείνουν και στο χέρι :P ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ :rolleyes:

Δημοσ.

κανένα ηχείο για pc δεν εχει καλη ποιότητα..τωρα αν θελεις να ακους καλητερα απο τα ενσοματομενα ηχειακια του laptop παρε καπιο απο αυτα . απο οτι ειδα δεν ειναι και ακριβα.. εγω δεν εχω να σου προτείνω κάποια ηχεία γιατι εμένα δεν μου αρέσουν κανένα ηχειο για pc... πάντως η γνώμη μου ειναι να μιν πάρεις τα logitech εκεινα που εχουν 300 και 400 ευρω ειναι μπουρδες τσαμπα λεφτα . πολοι το εχουν μετανιώσει που τα εχουν παρει .. αυτα τα φτινουλια που εχεις βαλει στο ματι τα προτιμώ για τα λεφτά τους καλά θα είναι. τουλαχιστον θα δοσεις 40 η 50 ευρω οχι 300 και 400 και να το μετανιώσεις :-)

Δημοσ.

κανένα ηχείο για pc δεν εχει καλη ποιότητα..τωρα αν θελεις να ακους καλητερα απο τα ενσοματομενα ηχειακια του laptop παρε καπιο απο αυτα . απο οτι ειδα δεν ειναι και ακριβα.. εγω δεν εχω να σου προτείνω κάποια ηχεία γιατι εμένα δεν μου αρέσουν κανένα ηχειο για pc... πάντως η γνώμη μου ειναι να μιν πάρεις τα logitech εκεινα που εχουν 300 και 400 ευρω ειναι μπουρδες τσαμπα λεφτα . πολοι το εχουν μετανιώσει που τα εχουν παρει .. αυτα τα φτινουλια που εχεις βαλει στο ματι τα προτιμώ για τα λεφτά τους καλά θα είναι. τουλαχιστον θα δοσεις 40 η 50 ευρω οχι 300 και 400 και να το μετανιώσεις :-)

Και εγώ έτσι το σκέφτομαι! Σίγουρα τα ηχεία για pc δεν ειναι και η καλύτερη επιλογή για να ακούς μουσική κλπ αλλά δεν μπορώ και με τα ηχειάκια της οθόνης... οσο πιο φθηνά τόσο το καλύτερο για να μην τα κλαίω! 300?? ούτε καν! χαχα!

Δημοσ.

Απο αυτα παρε τα konig,ηχο δεν θα βγαλεις με κανενα απο αυτα αλλα θα εισαι σιγουρα πολυ καλυτερα.Οσο για το γεμισμα του χωρου δεν ειναι οι μεσουψηλες που τον γεμιζουν αλλα η μεσο χαμηλες.Οι υψηλες συχνοτητες ειναι κατευθυντικες και για να τις ακουσεις σωστα πρεπει να ειναι πολυ κοντα στις 0 μοιρες τα αυτια σου.

Καλη αγορα και sorry για τα ηχοληπτικα :P

Δημοσ.

εγω θα σου πρωτεινα τα konig γιατι ειναι μια καλη μαρκα και βγαζει συνεχεια προϊοντα ηχου επισης ειναι γερμανικη μαρκα οτι πηρα απο αυτην δηλαδη ενα ανταπτορακι ηχου και κατι ακουστικα πριν κανα 3 εβδομαδες τα οποια ηχανε 5Ε εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...