trelomhxmhx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Είμαστε ένα συγκρότημα 3 πολυκατοικιών που έχουμε κοινό χώρο στάθμευσης των αυτ/των. Δεν έχει στάνταρ θέσεις, όπου βρει ο καθένας το βάζει. Την δεύτερα το βράδυ το πάρκαρα και την τετάρτη το πρωί που πήγα να πάρω το αμάξι μου, στη προσπάθεια μου να ανοίξω τη πόρτα άκουσα τρίξιμο λαμαρίνας και είδα πως με το ζόρι άνοιγε. Παρατήρησα πως μου χτύπησαν το φτερό και έχει μείνει χρώμα από το αμάξι που το έκανε. Ο/Η ανεύθυνος που το έκανε φυσικά δεν άφησε κανένα σημείωμα και έφυγε. Θαρρείς και θα το πλήρωνε ο ίδιος και όχι η ασφαλιστική του. Έψαξα όλα τα αμάξια του ιδίου χρώματος που με τράκαρε όμως δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα. Κάποια έχουν μερικές γρατζουνιες, κάποια όχι. Σίγουρα οποίος το έκανε, φρόντισε να το ψιλοκαλυψει με καμιά αλοιφή ώστε να μην φαίνεται. Ένα από αυτά είναι καταχτυπιμενο και με πολλές γρατζουνιες και έχω μάθει πως το οδηγεί μια κοπέλα. Όμως επειδή μπαίνουν αρκετά αυτ/τα και δεν είναι μόνο μια οικοδομή, είναι μπέρδεμα. Υπάρχει και εκτός πολυκατοικίας αρκετός χώρος, οπότε μπορεί να το παρκάρει αυτές τις μέρες έξω από το παρκιγκ. Δεν μου έφτανε που είμαι άνεργος τόσο καιρό, μου βγήκε και αυτό. Νιώθω το αίσθημα της κοροϊδίας... Τι μου προτείνετε να κάνω ? πάντως, αν ευθύνεται η κοπελίτσα, μην αποκλείεις το ενδεχόμενο να μην κατάλαβε τίποτα, ούτε μετά λόγω των γρατζουνιών που ήδη είχε, ούτε κατά την ώρα του τρακαρίσματος για ευνόητους λόγους (μην με παρεξηγείται έχω δει live αναισθησία από γυναίκα οδηγό, το άτομο ξεκώλωσε προστατευτικό πάσαλο από πεζοδρόμιο αυτούς τους κοντούς και χοντρούς συνήθως κυπαρισσί το χρώμα, έσπασε και τον μισό προφυλακτήρα της και δεν σταμάτησε ούτε για δευτερόλεπτο, πόσο μάλλον να κατέβει να δεί τι έγινε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 οχι αμα τρακαρεις,αμα ακουμπησεις αυτοκινητο με ελαχιστα χιλιομετρα ακουγεται τρομερος θορυβος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelomhxmhx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 οχι αμα τρακαρεις,αμα ακουμπησεις αυτοκινητο με ελαχιστα χιλιομετρα ακουγεται τρομερος θορυβος... ε και λες να μην το ξέρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα